Εγκύκλιος Μακρή ζητά ονοματεπώνυμα όσων δεν κατέθεσαν βαθμολογία

Με εγκύκλιο που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, σχετικά με την κατάθεση βαθμολογίας τετραμήνου σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητείται από τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων  να ενημερώσουν τις οικείες Διευθύνσεις Δ.Ε. για τις περιπτώσεις εκείνες που εκπαιδευτικοί δεν κατέθεσαν βαθμολογία.

Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αναφέρει:

«Είναι δεδομένο ότι με βάση τις κείμενες διατάξεις η κατάθεση της βαθμολογίας τετραμήνου στα Γυμνάσια και Λύκεια είναι υποχρεωτική, εκτός των εξαιρετικών εκείνων περιπτώσεων που ορίζονται περιοριστικά στις εν λόγω διατάξεις και αφορούν ιδίως σε μαθήματα, τα οποία για οποιονδήποτε λόγο διδάχθηκαν λιγότερο από δέκα (10) ώρες.

Στις εξαιρετικές αυτές περιπτώσεις θα πρέπει να τηρούνται οι επιβαλλόμενες από τις ίδιες διατάξεις διατυπώσεις και προεχόντως απόδειξη και αιτιολόγηση εκ μέρους του διδάσκοντα της πλήρωσης των προϋποθέσεων για μη βαθμολόγηση.

Ενόψει αυτών καλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τις οικείες Διευθύνσεις Δ.Ε. για τις περιπτώσεις εκείνες που εκπαιδευτικοί δεν κατέθεσαν βαθμολογία, κατ’ εφαρμογή των οικείων διατάξεων, με την υποβολή κατάστασης στην οποία θα αναγράφονται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, οι μαθητές για τους οποίους δεν κατέθεσαν βαθμολογία, τα μαθήματα στα οποία αφορά η μη κατάθεση βαθμολογίας, καθώς και οι λόγοι της μη κατάθεσής της στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από τις εφαρμοστέες διατάξεις λόγων».

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο σε αρχείο  pdf: Κατάθεση βαθμολογίας τετραμήνου σε Γυμνάσια και Λύκεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιγότεροι φέτος με την καθιέρωση της Ε.Β.Ε., οι  εισακτέοι στα κεντρικά ΑΕΙ.

Την Τετάρτη η Σύσκεψη των λοιμωξιολόγων. Ποια  είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το άνοιγμα σχολείων – λιανεμπορίου.

Θ. Τσούχλος: Έργα και ημέρες του Υπουργείου Παιδείας εν μέσω πανδημίας

Η τηλεκπαίδευση βλάπτει τη μελέτη. Στο μισό έχει μειωθεί το διάβασμα των παιδιών

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password