Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών & Αξιολόγηση. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα του Ε.Κ.Π.Α. «Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση» έχει την αφιλοκερδή επιστημονική στήριξη και συμβουλή του Ομότιμου Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. κ. Μιχάλη Κασσωτάκη, του Ιδρυτή και Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Δημήτριος Φωτεινός, Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Π.Α..
Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Δρ Φερεσίδη Καλλιόπη, Διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α..
Λόγω αυξημένης ζήτησης και απαντώντας στις ανάγκες των εκπαιδευτικών για ενίσχυση του επαγγελματισμού και της αξιολογικής τους ικανότητας ενόψει της επικείμενης αξιολόγησης, οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι την 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021.
Αξιοποιώντας παραδείγματα από τη σχολική πράξη, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί πραγματικά να ενδυναμώσει την αξιολογική ικανότητα του εκπαιδευτικού και να ενισχύσει τον επαγγελματισμό του, είναι το «Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σημειώνεται ότι κάθε εκπαιδευόμενος/η θα παραλάβει ως δώρο από την Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Δρα Φερεσίδη Καλλιόπη το βιβλίο της, με τίτλο: Η Φρόνηση του Εκπαιδευτικού. Αξιολόγηση και Αποτελεσματική Επαγγελματική Ανάπτυξη (2021), Εκδόσεις Γρηγόρη.
Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του ΕΠ.ΑΝ.ΕΚ.Α.: https://sites.google.com/view/epaneka

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password