Ενημερώσεις μαθητών Λυκείων από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ενημερώσεις μαθητών λυκείων από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης για το σχολικό έτος 2020-2021

Αξιότιμοι κύριες/οι,

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης τα τελευταία χρόνια οργανώνει ημέρες επισκέψεων μαθητών Λυκείου στις εγκαταστάσεις του, για την ενημέρωσή τους στην Επιστήμη και Μηχανική των Υπολογιστών (Computer Science and Computer Engineering).

Αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών λόγω της πανδημίας, οι ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιούνται σε δύο φάσεις, αποκλειστικά με τηλεδιασκέψεις, και ομιλητές/συντονιστές είναι ο πρόεδρος και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, έχουν προγραμματιστεί ακόμη τρεις τηλεδιασκέψεις, με το ίδιο περιεχόμενο, για τους ενδιαφερόμενους που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις προηγούμενες, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

την Πέμπτη 11/2/2021, από 12:30 έως 14:00

την Τετάρτη 17/2/2021, από 12:30 έως 14:00

την Πέμπτη 25/2/2021, από 15:00 έως 16:30

Η συμμετοχή των μαθητών (και των κηδεμόνων τους εάν το επιθυμούν) καθώς και των καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα πληροφορικής ή έχουν αναλάβει να συντονίσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στις δράσεις αυτές, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης webex, με σύνδεση σε διεύθυνση που θα κοινοποιηθεί στους συντονιστές των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Αυτοί με τη σειρά τους, θα την κοινοποιήσουν στους μαθητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν και θα αναλάβουν την οργάνωση της συμμετοχής για τις δύο πρώτες τηλεδιασκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τις δυο τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Λυκείων της αρμοδιότητάς σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στις προγραμματισμένες αυτές ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/9CWir89B8NNhavfJ7 μέχρι την Παρασκευή 05/02/2021.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους αναφερόμενους στις πληροφορίες.

Πληροφορίες

Σαβιολάκη Μαρία τηλ. 2810393511,

e-mail: saviolaki@csd.uoc.gr

Τσατσάκης Νίκος τηλ. 2810393524,

e-mail: nikost@csd.uoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκινάνε τη Δευτέρα 1/2 οι αιτήσεις για τις εξετάσεις μαθητείας των ΕΠΑΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απαγόρευση διαδηλώσεων άνω των 100 ατόμων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανέτοιμο το 25% των εκπαιδευτικών στην τηλεκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρκετά τα κλειστά σχολεία λόγω Κορωνοιού, με τα περισσότερα στην Αττική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φύλαξη ΑΕΙ : Δάσκαλοι και αστυνόμοι, της Μάρνυς Παπαματθαίου

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password