Αρκετά τα κλειστά σχολεία λόγω Κορωνοιού, με τα περισσότερα στην Αττική

Αρκετές είναι οι σχολικές μονάδες που έχουν βάλει «λουκέτο» είτε σε επιμέρους τμήματα είτε αναστέλλουν πλήρως τη λειτουργία τους, λόγω κρουσμάτων COVID-19.

Τα περισσότερα στην Αττική

Η πλειονότητα των σχολείων έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας καταγράφονται στην Αττική, όπου βρίσκεται το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού.

Κλειστά τμήματα σχολείων σε Αμφιλοχία, Αστακό και Κατούνα

Αρκετά τμήματα τριών σχολείων σε Αμφιλοχία Αστακό και Κατούνα παραμένουν κλειστά καθώς μαθητές τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τμήματα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αστακού και του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας, στα οποία τις προηγούμενες ημέρες σήμανε «συναγερμός» όταν έγινε γνωστό ότι μαθητές τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Τα τμήματα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αστακού θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Αυτά του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας θα μέχρι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, ενώ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας μέχρι την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι στους χώρους των προαναφερόμενων σχολείων έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Όλα τα σχολεία ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η λίστα των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο διάστημα (η λίστα ανανεώνεται)

Άνοιγμα και των Γυμνασίων Λυκείων

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία κρίσιμη περίοδο, μία ανάσα πριν την επιστροφή στα θρανία για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση την 1η Φεβρουαρίου.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποφυγή έξαρσης του κορωνοϊού μετά το άνοιγμα των σχολείων και οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να τηρούνται ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι θα ισχύσει για απουσίες και βαθμολογία σε Γυμνάσια – Λύκεια (εγκύκλιος)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εγκύκλιος για την ενισχυτική διδασκαλία. Σήμερα στις Δ.Δ.Ε. τα ονόματα των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναδιάταξη στα πανεπιστήμια. Κλείσιμο τμημάτων- Ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ισχύει για τη μετακίνηση φοιτητών εκτός νομού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαρηγιάννης: Διαρκή τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Προσοχή στη βρετανική μετάλλαξη! (vid)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password