Άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων: Όλα δείχνουν 1η Φεβρουαρίου

Με βάση τις μέχρι στιγμής συζητήσεις, η 1η Φεβρουάριου είναι ο ορίζοντας για την επόμενη φάση, με κυρίαρχη προτεραιότητα να λειτουργήσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Συγκεκριμένα, έχει τεθεί οριστικά εκτός κάδρου το σενάριο επαναφοράς μόνο της Γ’ Λυκείου στις 25 Ιανουάριου και σε δεύτερο στάδιο των υπόλοιπων τάξεων, αφού επιδιώκεται η ταυτόχρονη εκκίνηση για όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου θα περιμένει το σινιάλο της επιστημονικής επιτροπής προσεχώς, ωστόσο είναι σίγουρο ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και οι ειδικοί θα θέλουν προηγουμένως να έχουν μια πρώτη ασφαλή αποτίμηση και από τη λειτουργία της αγοράς, πράγμα αδύνατον στο τέλος αυτής της εβδομάδας.θέματα ασφάλειας πια και Πολιτικής Προστασίας και σε καθημερινή βάση.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ ” 

Δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα : είτε την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου είτε την επόμενη εβδομάδα, 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το άνοιγμα την ερχόμενη Δευτέρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς δεν θα έχουν παρέλθει οι δύο εβδομάδες ώστε να δούμε τα αποτελέσματα του ανοίγματος της αγοράς. Αυτή άλλωστε, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν εντός της κυβέρνησης, είναι και η επικρατούσα άποψη.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δεν θα υπάρξει παράταση του Α΄ τετραμήνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι μαθητές και φοιτητές για να λάβουν το voucher 200 ευρώ για tablet, laptop, desktop

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  Ένα κανάλι τηλεκπαίδευσης στα κελιά της φυλακής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι θα γίνει φέτος με την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων. Ποιες είναι οι ημερομηνίες για τις διαδικασίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  «Μαύρος καπνός» από τη συνάντηση ΟΛΜΕ – Υπουργείου Παιδείας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μ. Χρυσοχοΐδης:  Σε 5 Πανεπιστήμια σε πρώτη φάση θα εγκατασταθεί η “ακαδημαϊκή αστυνομία” (ηχητικό)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ  Όλες οι αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ. Τι θα ισχύσει από φέτος και τι από του χρόνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΥΠΑΙΘ: 15 Ερωτήσεις & Απαντήσεις σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για τα Α.Ε.Ι.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password