Πρόσκληση: Συζητώντας για τη διαπολιτισμική ικανότητα/επάρκεια στην εκπαίδευση – Learn Inn ΕΚΠΑ

Συζητώντας για τη διαπολιτισμική ικανότητα/επάρκεια στην εκπαίδευση

με τον Κώστα Μάγο, την Ντορέττα Αστέρη και προσκεκλημένους εκπαιδευτικούς της Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας ΕΚπαίδευσης

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 – ώρα 19:00


Στην έναρξη της νέας χρονιάς το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια ζωντανή συζήτηση με τους Κώστα Μάγο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τη Ντορέττα Αστέρη, Σύμβουλο Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ΙΕΠ  και προσκεκλημένους εκπαιδευτικούς την Γκαλίνα Αλντουχόβα, καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τον Ευθύμη Χατζηευσταθίου, δάσκαλο και Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Βαρβαρας, με θέμα τη διαπολιτισμική ικανότητα/επάρκεια στην εκπαίδευση.

Η συζήτηση έχει στόχο να συμβάλλει στον δημιουργικό διάλογο για  τη διαπολιτισμική ικανότητα/ επάρκεια των εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών, να ανιχνεύσουμε μαζί τις αυξημένες ανάγκες  για καλλιέργεια, αξιολόγηση, αναγνώριση και ποικίλες εφαρμογές σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και διαφορετικές ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 21/1/21 στις 16:30 για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: https://learninn.gr/prosklisi-se-ekdilosi-syzitontas-gia-tin-diapolitismiki-ikanotita-eparkeia-stin-ekpaideysi/
H δράση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο youtube.

 

Η δράση γίνεται πλαίσιο έναρξης νέου κύκλου του E-Learning προγράμματος “Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία και Γλώσσα” τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2021

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και όρεξη για γνώση και δημιουργία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password