Τα πειραματόζωα της εξουσίας. Του Π. Λιάκου

Στη φωτογραφία δεν βλέπουμε τον Γιάννη Βόγλη να προ;σπαθεί να προμηθεύσει την Αν Λόμπεργκ με. . . μύγδαλα (κωδική ονομασία για άλλα κόλπα) στην ταινία «Κορίτσια στον ήλιο».

Είναι μαθητής δημοτικού, που άργησε λίγο, αλλά θα καταφέρει να αποφοιτήσει, ο οποίος εξέρχεται της φλοκάτης που του έδωσε η μαμά -κατά παραγγελίαν Κεραμέως-, μη τυχόν και κρυώνει.

Ο μαθητής προσφέρει την ομπρέλα του στη σεβαστή του μητέρα, διότι, όπως είπε και η ΕΜΥ, θα έχουμε βροχές, καταιγίδες, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, και η φουκαριάρα δεν πρέπει να βραχεί. Το υπουργείο Παιδείας, το οποίο έχει στο ενεργητικό του τεράστιες

Αν έχει κάθε παιδάκι από μια κουβέρτα και τη ρίχνει στην πλάτη σαν τον Βόγλη, όλα θα πάνε καλά επιτυχίες (διανομή μασκών μεγέθους τεντόπανου, επαναπατρισμός μαθητών από εκδρομή στην Ιταλία άνευ καραντίνας κ.ά.), τώρα πραγματοποιεί ακόμα μια έφοδο προς το ένδοξο μέλλον. Θεωρεί ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για τους μαθητές, αν μαζεύονται 25 πιτσιρίκια από 25 διαφορετικές οικογένειες μέσα σε μια αίθουσα – ενώ για τα ρεβεγιόν το κράτος όριζε μέχρι  εννέα άτομα από δύο οικογένειες. Αν έχει κάθε παιδάκι από μια κουβέρτα και τη ρίχνει στην πλάτη σαν τον Βόγλη, όλα θα πάνε καλά.

Μπορεί, φυσικά, να επιλέξει μοντελάκι Αστραπόγιαννου ή συνολάκι που παραπέμπει σε προπονητικό πάγκο ομάδας που παίζει σε τοπικό πρωτάθλημα Σιβηρίας ή Ρ κατηγορία Νορβηγίας . Αύσεις υπάρχουν. Όρεξη για τρεξίματα στους γιατρούς δεν υπάρχει, αφού, τώρα που μπαίνουν και τα κρύα και θα ανοίγουν όλη την ώρα τα πορτοπαράθυρα στις αίθουσες, τα παιδιά θα πουντιάσουν.

Πειραματόζωα τα πιτσιρίκια και οι οικογένειες τους.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “POLITICAL”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ : Την Παρασκευή η απόφαση για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Αποκλείεται το άνοιγμα μόνον της Γ΄ Λυκείου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν θα γίνουν εξ αποστάσεως διαγωνίσματα σε Γυμνάσια και Λύκεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κεραμέως για ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Portfolio, συνέντευξη, παρακολούθηση διδασκαλιών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ποιες είναι οι αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης το 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης η υπουργός. Δηλώσεις (vid)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password