Σύλλογος Ρόζα Ιμβριώτη: Ακατάλληλο αντισηπτικό σε σχολεία της Καισαριανής!

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των συναδέλφων στα σχολεία της Καισαριανής αλλά και η αγανάκτηση όλων μας, μετά τη διαπίστωση ότι στάλθηκε από τον Δήμο ακατάλληλο αντισηπτικό μέσα στην πανδημία! Και μάλιστα διαπιστώνεται εκ των υστέρων ότι το ίδιο «αντισηπτικό» στελνόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας! Συγκεκριμένα, ενώ ο ΕΟΔΥ προβλέπει ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό με περιεκτικότητα σε αλκοολούχα τουλάχιστον 70%, ο Δήμος έστελνε με περιεκτικότητα 15-30%!

          Δηλαδή οι συνάδελφοι και οι μαθητές νόμιζαν ότι απολύμαιναν τα χέρια τους, άρα μπορούσαν να ακουμπήσουν στο πρόσωπό τους ή και να φάνε, ενώ στην ουσία μπορούσαν χωρίς να το θέλουν να μεταφέρουν τον covid!

Αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο αντισηπτικό. Είναι άγνοια, απροσεξία ή εγκληματική αδιαφορία, για να κάνουν «οικονομία» στη λογική «κόστος-όφελος»; Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, είναι πραγματικά πρωτοφανές και επικίνδυνο για τη υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών! Οι συνάδελφοι και οι μαθητές μας να προσπαθούν να μείνουν υγιείς σε πολύ δύσκολες συνθήκες και να στέλνει η Δημοτική Αρχή ακατάλληλα αντισηπτικά, την ώρα που τα αντισηπτικά είναι από τα ελάχιστα «εργαλεία» που παρέχονται στα σχολεία για να μείνουμε υγιείς!

 

 

 

 

 

 

 

Απαιτούμε να μας απαντήσει άμεσα η Δημοτική Αρχή γιατί στάλθηκαν αυτά τα αντισηπτικά και σε κάθε περίπτωση απαιτούμε να εξασφαλιστούν τώρα κατάλληλα αντισηπτικά σε όλα τα σχολεία!

Ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι ευτυχώς που άργησε το κρύο γιατί τώρα η Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε με τα χαλασμένα εδώ και μήνες καλοριφέρ σχολείων της Καισαριανής! Ελπίζουμε να τα φτιάξει, γιατί με τα παράθυρα ανοιχτά και χωρίς καλοριφέρ εκπαιδευτικοί και μαθητές θα γίνουν «παγοκολόνες»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ : Την Παρασκευή η απόφαση για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Αποκλείεται το άνοιγμα μόνον της Γ΄ Λυκείου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τριμηνίτες αναπληρωτές: Εγκύκλιος για την ανανέωση των συμβάσεων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν θα γίνουν εξ αποστάσεως διαγωνίσματα σε Γυμνάσια και Λύκεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κεραμέως για ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Portfolio, συνέντευξη, παρακολούθηση διδασκαλιών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ποιες είναι οι αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης το 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης η υπουργός. Δηλώσεις (vid)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password