Εθελοντική αιμοδοσία συλλόγου εκπαιδευτικών «Ο Σωκράτης»

  • Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, στο 13ο Δ.Σ. Αχαρνών (Χατζηπέτρου Δ. 8, Αχαρνές, τηλ.: 210/2466588) για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα Δ.Σ. έως και το 20ο Αχαρνών και για όλα τα Νηπιαγωγεία πρώην 1ου Γραφείου. Δηλώσεις συμμετοχής ανά σχολείο στο σύνδεσμο  ΕΔΩ
  • Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021, στο 13ο Δ.Σ. Αχαρνών (Χατζηπέτρου Δ. 8, Αχαρνές, τηλ.: 210/2466588) για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα υπόλοιπα Δ.Σ. Αχαρνών, σε όλα τα Δ.Σ. του πρώην 4ου Γραφείου και σε όλα τα Νηπιαγωγεία του πρώην 4ου Γραφείου. Δηλώσεις συμμετοχής ανά σχολείο στο σύνδεσμο  ΕΔΩ
  1. Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για την αιμοδοσία.
  2. Παρακαλούμε να διευκολύνουν τους συναδέλφους που επιθυμούν να δώσουν αίμα, απαλλάσσοντάς τους από τα διδακτικά καθήκοντα την ημέρα της αιμοδοσίας (όπως ορίζει ο σχετικός νόμος).
  3. Τους παρακαλούμε να τους υπενθυμίσουν τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη:
  • Ο εθελοντής αιμοδότης με την πρώτη του αιμοδοσία αποκτά κάρτα εθελοντή αιμοδότη.
  • Δικαιούται δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε περίπτωση ασθένειάς του.
  • Η εθελοντική αιμοδοσία επιβραβεύεται και με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ’ αποδοχών, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτές η ημέρα της αιμοδοσίας).
  1. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψουν οι γιατροί, αυτό θεωρείται εθελοντική συμμετοχή και μετρά στον αριθμό των εθελοντών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Α. Δρακάκη: Σχολική ζωή στο χώρο στο χρόνο και ….στη σκέψη

Υποχρεωμένα τα επιμελητήρια να εγγράφουν τους αποφοίτους ιδιωτικών κολεγίων

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password