Νέα αναβολή των εκλογών των υπηρεσιακών συμβουλίων

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00

Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού – 25 η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Σχετ.: Όλες οι σχετικές με το θέμα εγκύκλιες οδηγίες της Υπηρεσίας μας (βλ. Παράρτημα).

Σε συνέχεια των σχετικών

με το θέμα εγκυκλίων σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η αρ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 78363/5.12.2020 (ΦΕΚ Β΄ 5350) ΚΥΑ με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00»

Για τα ανωτέρω μέτρα,

οδηγίες έχουν δοθεί ιδίως με την αρ. 24η εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας (βλ.Παράρτημα). Ως προς τις βεβαιώσεις κίνησης, οι αρμόδιες διευθύνσεις προσωπικού θα πρέπει να προβούν σε έκδοση νέων βεβαιώσεων για το χρονικό διάστημα ισχύος των σχετικών μέτρων, όπως προβλέπεται στην ισχύουσα ΚΥΑ και βάσει των οδηγιών που έχουν δοθεί σχετικώς. Οι λοιπές οδηγίες που έχουν παρασχεθεί κυρίως με την 24η εγκύκλιο και τις προηγούμενες σχετικώς αναφερόμενες σε αυτήν ισχύουν και για την περίοδο ισχύος της εν λόγω ΚΥΑ.

Δεδομένων των επιδημιολογικών δεδομένων

και των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σε συνέχεια των αρ. 21 και 24 σχετικών εγκυκλίων της Υπηρεσίας μας, με τις οποίες κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή της διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια κατ΄ εφαρμογή της αριθμ.ΔΙΚΠΡ/Φ.80/30/8703/16.9.1988 (Β΄684) απόφασης και δεδομένης της κρισιμότητας των επιδημιολογικών δεδομένων, κρίνεται εκ νέου απαραίτητη η αναβολή της διεξαγωγής της ψηφοφορίας μέχρι και την 14η Δεκεμβρίου 2020.

Βάσει των ανωτέρω, εκλογές οι οποίες έχουν οριστεί να διεξαχθούν σε ημερομηνία μέχρι και την 14η /12/2020, θα πρέπει να αναβληθούν με τη διαδικασία, όπως έχει διευκρινιστεί στην 21η εγκύκλιο.

Η παρούσα εγκύκλιος

έχει αναρτηθεί κεντρικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, www.ypes.gr , καθώς και στη διαδρομή «Ανθρώπινο Δυναμικό Δημοσίου Τομέα – Ανθρώπινο Δυναμικό».

H εγκύκλιος ΕΔΩ: ΝΕΑ-ΑΝΑΒΟΛΗ-

Δείτε ακόμα

Η νέα βάση για τα ΑΕΙ : Κατατίθεται τροπολογία 

Σκυλακάκης καρφώνει Κεραμέως για το επίδομα της μαθητείας

Τι λέει η Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης

Εντοπίστηκε ο δράστης της βεβήλωσης του μνημείου Ολοκαυτώματος

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password