Φορητές συσκευές στα σχολεία για την Τηλεκπαίδευση (πίνακες)

Η κατανομή των δωριζόμενων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών θα γίνει για την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) κατά την περίοδο της πανδημίας.

  1. Απόφαση κατανομής δωριζόμενων αγαθών του Ιδρύματος Μποδοσάκη

Η κατανομή των δωριζόμενων αγαθών (1.523 τεμάχια) θα γίνει για την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και σύμφωνα με την επισυναπτόμενη στην παρούσα απόφαση κατάσταση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

ΟΛΑ Το σχολεία ΕΔΩ

  1. Απόφαση κατανομής δωριζόμενων αγαθών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνικός Χρυσός Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού» και τον διακριτικό τίτλο «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.»

Η κατανομή των δωριζόμενων αγαθών θα γίνει στις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής σύμφωνα με την επισυναπτόμενη στην παρούσα απόφαση κατάσταση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής. Τα αγαθά που αποτελούν προϊόν δωρεάς θα διατεθούν για τη διευκόλυνση και την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα παραδοθούν στις δικαιούχους εκπαιδευτικές δομές με ευθύνη και έξοδα του Δωρητή, αμέσως μόλις αυτά καταστούν διαθέσιμα και παραδοτέα.

ΟΛΑ τα σχολεία ΕΔΩ

Δείτε ακόμα

Κινητικότητα στο Δημόσιο: 12.221 θέσεις για μετάταξη

Μειώθηκαν 25% οι μετεγγραφές φοιτητών

Το σχέδιο για την φύλαξη των ΑΕΙ. Οι νέες ρυθμίσεις

Σύψας: Να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι και τον Ιανουάριο

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password