ΙΕΠ: Ερωτηματολόγιο για την Εκπαίδευση των Ρομά

Προαιρετική συμπλήρωση ερωτηματολογίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Inclusive Schools For Roma» (Project: 881953-Rights, Equality and Citizenship Programme), σχετικό με τη διερεύνηση θεμάτων Εκπαίδευσης των παιδιών Ρομά.

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Inclusive Schools For Roma» (Project: 881953-Rights, Equality and Citizenship Programme), διερευνά τις απόψεις Εκπαιδευτικών και Στελεχών Εκπαίδευσης για την Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά με ερωτηματολόγιο.

https://iep.edu.gr/lime2/index.php/256174?lang=el

Ερωτηματολόγιο Εκπαιδευτικών

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) υλοποιεί το πρόγραμμα «Inclusive Schools For Roma» σε συνεργασία με το Athens Lifelong Learning Institute, τη ΜΚΟ Αντίρροπον και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες των Ελλήνων Ρομά» και με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Rights, Equality and Citizenship” (Project: 881953-Rights, Equality and Citizenship Programme).

Στο πλαίσιο αυτό το ΙΕΠ διερευνά τις απόψεις των εκπαιδευτικών αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών Ρομά.

Σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε θερμά για τη συνεργασία σας ως προς τη συμπλήρωση του παρακάτω ερωτηματολογίου (10 ερωτήσεις), αποτυπώνοντας ειλικρινά τις θέσεις σας.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική.

Το ΙΕΠ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό Νόμο 4624/2019. Τα στοιχεία του ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες της παρούσας έρευνας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Η ομάδα έργου του ΙΕΠ

Εmail επικοινωνίας: romaeuropeanproject@iep.edu.gr

Δείτε ακόμα

Αυτή τη εβδομάδα οι νέες προσλήψεις αναπληρωτών

“Σε παρακαλώ, κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου”

Υποχρεωτικό το εμβόλιο για τους μαθητές

Πέτσας ΝΑΙ – Κεραμέως ΟΧΙ για Τεστ σε μαθητές

Τζιτζικώστας & Ζέρβας: Να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι τα Χριστούγεννα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password