Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για το Δημοτικό

Με ένα κλικ στην teacherland έχετε έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό για να πραγματοποιήσετε το καλύτερο διαδικτυακό μάθημα, για όλες τις τάξεις και όλα τα μαθήματα του Δημοτικού. Η ομάδα της teacherland απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς που συνδυάζουν τρεις συμπληρωματικές ιδιότητες: τις εξειδικευμένες σπουδές στη διδακτική των αντίστοιχων αντικειμένων, την μάχιμη καθημερινή δράση στις αίθουσες και την πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.

Βοηθώ το παιδί μου

Εδώ θα βρεις ασκήσεις,  διαγωνίσματα, συνοπτική θεωρία και μεθοδολογία, για όλα τα μαθήματα και όλες τις ενότητες του δημοτικού σχολείου.

Πλούσιο και έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό, ακόμα και για τις ξένες Γλώσσες, από ειδικευμένους εκπαιδευτικούς που μπορείς να εμπιστευθείς.

Έτοιμος για την τάξη μου

Είσαι εκπαιδευτικός και θες να προετοιμάσεις το αυριανό σου μάθημα; Αξιοποίησε πανεύκολα το πρωτότυπο υλικό μας και θα είσαι σίγουρος ότι θα ξεχωρίσεις.

Με φύλλα εργασίαςσχέδια μαθήματος, παρουσιάσεις PowerPoint και αναλυτικές απαντήσεις για όλες τις δραστηριότητες, θα μπορείς να αφιερωθείς απερίσπαστα στο έργο σου.

Πειράματα

Μπες τώρα στο μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι στο YouTube που περιέχει περισσότερα από 120 πειράματα.

Εκεί θα βρεις τα πειράματα των σχολικών βιβλίων, αλλά και πολλά άλλα, ταξινομημένα ανά θεματική ενότητα.

Οι σαφείς οδηγίες αλλά και οι αναλυτικές ερμηνείες δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του!

Βιωματικά εργαστήρια

Δώστε στο σχολείο σας την ευκαιρία να πρωτοτυπήσει φιλοξενώντας τα καινοτόμα εργαστήρια της teacherland.gr

Έχουμε διαμορφώσει ειδικά προγράμματα για κάθε ηλικία, συμβατά με την ύλη των σχολικών μαθημάτων.

Γιατί για να μάθω, πρέπει να δράσω.

Διαγωνισμοί

Εάν σου αρέσει να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, στην teacherland.gr θα βρεις έναν πολύτιμο βοηθό που υποστηρίζει την προσπάθειά σου.

Στη διάθεσή σου ειδικά διαμορφωμένο υλικό για τους διαγωνισμούς ΜαθηματικώνΦυσικής, την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια αλλά και τις εξετάσεις υποτροφιών των ιδιωτικών σχολείων στην Κατανόηση Κειμένου και στα Μαθηματικά.

Η ρομποτική – Αλλιώς!

Επειδή η ρομποτική δεν αφορά μόνο τουβλάκια και η πληροφορική δεν είναι μία σειρά από εντολές! Στην teacherland.gr έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμο εκπαιδευτική πρόταση που περιλαμβάνει και την αντίστοιχη πλατφόρμα!

Δεν έχεις παρά να την κατεβάσεις στον υπολογιστή σου (για Windows και για OS) και με τις αντίστοιχες ασκήσεις να κατακτήσεις σε βάθος τον θαυμαστό αυτό κόσμο του φίλου μας Robo-T.

Με ποιον τρόπο μαθαίνει;

Κάθε παιδί προσλαμβάνει, επεξεργάζεται και αφομοιώνει πληροφορίες με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Κατέχει ένα μείγμα από οκτώ νοημοσύνες, με την  καθεμία να είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεπτυγμένη.

Με τα αντίστοιχα online τεστ, μπορείς να σκιαγραφήσεις το προφίλ του παιδιού σου. Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με τη σιγουριά  του Δρ. Μιχάλη Χρυσού.

Η ομάδα

Η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού είναι μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και συνάμα δημιουργική διαδικασία, καθώς ξεκινά από ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους.

Ταυτόχρονα όμως οφείλει να πληροί πολύ αυστηρά επιστημονικά και εκπαιδευτικά κριτήρια, που με συνέπεια να διατρέχουν όλη την εκπαιδευτική πρόταση.

Η ομάδα της teacherland απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς που συνδυάζουν τρεις συμπληρωματικές ιδιότητες: τις εξειδικευμένες σπουδές στη διδακτική των αντίστοιχων αντικειμένων, την μάχιμη καθημερινή δράση στις αίθουσες και την πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.

Η teacherland.gr έχει ονοματεπώνυμα που μπορείς να εμπιστευθείς.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

Δείτε ακόμα

Κάντε ομάδες με τους μαθητές σας στο webex! 10 ερωτήσεις και απαντήσεις

Κάντε τεστ (polling) για τους μαθητές σας στο webex. 10 ερωτήσεις και απαντήσεις

Γιατί γίνονται νωρίτερα οι δηλώσεις για τις Πανελλαδικές!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password