Προσφορά σε τρίωρα σεμινάρια Παιδαγωγικών και Παιδοψυχολογίας

40 τρίωρα σεμινάρια παιδαγωγικών και παιδοψυχολογίας!
✔️ Επιλέγετε όσα και όποια σεμινάρια θέλετε
✔️ Επιλέγοντας όμως 30 σεμινάρια, σας χαρίζουμε τα υπόλοιπα 10 σεμινάρια!

Τα 40 τρίωρα σεμινάρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ υλοποιούνται με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές), όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες και η παρακολούθηση γίνεται εξ αποστάσεως (ζωντανά ή βιντεοσκοπημένα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα τρίωρα σεμινάρια της επιλογής τους με τους παρακάτω τρόπους:
✔️ Με σύγχρονη τηλεκατάρτιση. Δεν απαιτείται η χρήση κάμερας και μικροφώνου από τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες βλέπουν και ακούν τους εισηγητές ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο. Οι εισηγητές, απαντούν προφορικά, ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο στις απορίες ή ερωτήσεις που αποστέλλουν οι συμμετέχοντες μέσω του live chat της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.
✔️ Με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση (βιντεοσκοπημένα) για τους ενδιαφερόμενους που δεν εξυπηρετούνται τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα διεξαχθούν τα σεμινάρια, ή χάσουν ένα ή περισσότερα μαθήματα από τα σεμινάρια της επιλογής τους

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://webinars-evdokimos.blogspot.com/p/blackfriday.html.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάντε ομάδες με τους μαθητές σας στο webex! 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόγραμμα δημοτικών και νηπιαγωγείων για την Εξ Αποστάσεως. | ΥΠΑΙΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευφροσύνη Μήτσιου: Πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά να συγκεντρωθούν στην τηλεκπαίδευση 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password