Μια Ζαχαράκη για το μέλλον

Το υπουργείο Παιδείας δοκιμάστηκε σε αυτή την κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο η παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη είναι από αυτές που έχουν καταγραφεί με θετικό πρόσημο.

Εργατικότητα και συναίνεση

Όλο το τελευταίο αλλά και το προηγούμενο διάστημα αυτό που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει την Υφυπουργό Παιδείας είναι η σύνεση, η εργατικότητα και συνεργασία.

Με το «κεφάλι κάτω» και «αυτιά ανοικτά» συνεχώς προσπαθεί να «σβήσει» τις φωτιές που ανάβουν από διάφορα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Χαρακτηριστικά στην μεγάλη κόντρα που έγινε τελευταία με τις ηλεκτρονικές εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και στο μεγάλο εγχείρημα της τηλεκπαίδευσης δίνει συνεχώς στα μέσα επικοινωνίας το στίγμα του μεγάλου εγχειρήματος του Υπουργείου που είναι οι εκπαιδευτικοί και όλοι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνουν τη δύσκολη δουλειά.

Συνεχή παρουσία στο πλευρό της ηγεσίας

Η υφυπουργός Παιδείας είναι από τα πιο αξιόλογα στελέχη που ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της παρουσίας του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά το 2016.

Έχει άλλωστε τεράστια εμπειρία και από τη θητεία της στο πλευρό του Κωστή Χατζηδάκη, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της Νέας Δημοκρατίας και την ψυχολογία της κοινωνικής βάσης της Κεντροδεξιάς.

Υποθήκη για το μέλλον

Είναι εύλογο ότι έχει βάλει υποθήκη για το μέλλον. Τόσο το κυβερνητικό όσο και το βουλευτικό, με φόντο τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στήσει κάλπες.

Μένει να αποφασίσει ο Πρωθυπουργός σε ποια περιοχή σκέφτεται να την τοποθετήσει υποψήφια.

Δείτε ακόμα

Τροποποίηση τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών των Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.)

Με αυτοπρόσωπη παρουσία ψηφίζουν οι διοικητικοί του  Υπουργείου Παιδείας

Πρόβλεψη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στον προϋπολογισμό του 2021

1 Comment

  • Γρηγόρης Τριανταφύλλου Reply

    22 Νοεμβρίου, 2020, 10:38 μμ at 22:38

    Συγχαρητήρια κ. Υπουργέ. Τεράστια η προσφορά σας . ΑΞΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password