Η Εγκύκλιος για τις εκλογές για το ΚΥΣΔΙΠ

Με δύο εγκυκλίους που φέρουν την υπογραφή της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας Αναστασίας Γκίκα καθορίζεται ο τρόπος και ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Στις  εγκυκλίους στις οποίες υπάρχουν και τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών ή των  μεμονωμένων ατόμων,  ορίζεται ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, που για τους υπηρετούντες μόνιμους  και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλους αρμοδιότητας του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. που υπηρετούν σε υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ εντός του Νομού Αττικής είναι το κτίριο του Υπουργείου  επί της οδού A. Παπανδρέου 37.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ:

 ΘΕΜΑ: «Ημερομηνία και προϋποθέσεις διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων»

     

 Με την αριθ. πρωτ. ΥΑ 158094/ν4/18-11-2020 προκήρυξη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορίστηκε η ημερομηνία εκλογής για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπαλλήλων, των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η ψηφοφορία για όσους ψηφίζουν αυτοπροσώπως, διαρκεί μία ημέρα μόνο, από την 8η πρωινή μέχρι και την 5η μεταμεσημβρινή ώρα. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την 18η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ, στο ισόγειο του κτηρίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί της οδού Α. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, όπου λειτουργεί το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ).

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν οι μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλοι, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.

Οι υπηρετούντες μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλοι αρμοδιότητας του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. που υπηρετούν σε υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ εντός του Νομού Αττικής θα ψηφίσουν στο κτίριο του Υπουργείου  επί της οδού A. Παπανδρέου 37.

Οι υπηρετούντες μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλοι σε υπηρεσίες εκτός του Νομού Αττικής θα ψηφίσουν με αλληλογραφία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 της αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ.80/30/8703/16.9.1988 (ΦΕΚ 684/19.9.1988 τ. Β΄) υπουργικής απόφασης. Μπορούν όμως να ψηφίσουν αυτοπροσώπως, αν το επιθυμούν, στο ίδιο κτίριο (Α. Παπανδρέου 37).

► Οι συνδυασμοί και οι μεμονωμένες υποψηφιότητες για το ΚΥΣΔΙΠ είναι:

ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ»

 1. ΑΚΡΙΒΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 2. ΒΑΡΑΜΕΝΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
 3. ΒΟΛΥΡΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 4. ΓΑΡΔΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 5. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
 6. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 7. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
 8. ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 9. ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
 10. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
 11. ΜΠΟΡΑΝΤΑ ΧΑΪΔΩ
 12. ΝΤΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 13. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 14. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
 15. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 16. ΣΧΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 17. ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ
 18. ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

1 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ        ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
 2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 3. ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 4. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
 5. ΚΑΡΑΤΣΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
 6. ΛΙΑΣΚΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
 7. ΣΑΚΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

«ΝΕΑ Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Υ.ΠΑΙ.Θ.»

 1. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 2. ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 3. ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
 4. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ
 5. ΜΑΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
 6. ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 7. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
 8. ΜΑΤΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 9. ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 10. ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 11. ΤΣΑΡΟΥΔΗ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 12. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 13. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 14. ΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

ΒΕΡΑ ΛΥΔΙΑ

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

ΜΠΟΥΡΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ι.Δ.Α.Χ.

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΚΟΥΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΡΙΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

ΤΖΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

 

Αντιπρόσωπος και πληρεξούσιος υποψηφίων

  Κάθε μεμονωμένος υποψήφιος ή συνδυασμός υποψηφίων έχει δικαίωμα να διορίσει από έναν αντιπρόσωπο με έναν αναπληρωτή του στο κατάστημα ψηφοφορίας.

Ο διορισμός γίνεται με γραπτή δήλωση του μεμονωμένου υποψηφίου ή του εκπροσώπου του συνδυασμού στον αντιπρόσωπο, που παραδίδεται στην εφορευτική επιτροπή.

Για το διορισμό γίνεται μνεία στο βιβλίο των πρακτικών της εκλογής.

 Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωτές των αντιπροσώπων των μεμονωμένων υποψηφίων ή συνδυασμών πρέπει να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και να μην αποτελούν μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

   Οι υποψήφιοι ή οι αντιπρόσωποί τους ή όταν αυτοί λείπουν, οι αναπληρωτές τους, έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται στην αίθουσα ψηφοφορίας, να διατυπώνουν κάθε παρατήρηση ή ένσταση σχετικά με την τάξη της ψηφοφορίας για το συμφέρον των υποψηφίων και να παρευρίσκονται στη διαλογή των ψήφων.

Η απουσία υποψηφίων και των αντιπροσώπων ή των αναπληρωτών τους δεν εμποδίζει τις εκλογικές εργασίες.

Διαδικασία εκλογών

Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία ελέγχει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον πίνακα εκλογέων. Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα, προσκομίζουν κάθε άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας έγγραφο, που έχει εκδοθεί από φορέα του δημοσίου τομέα και φέρει φωτογραφία του υπαλλήλου.

Σε περίπτωση που δεν προσκομίζεται τέτοιο έγγραφο, ο εκλογέας γίνεται δεκτός για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος μόνο εάν είναι γνωστός στα δύο τουλάχιστον μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Η εφορευτική επιτροπή δίνει σε κάθε εκλογέα:

Ø  ένα φάκελο α) σφραγισμένο με τη σφραγίδα της και β) με μονογραφή του προέδρου της,

Ø  ένα ψηφοδέλτιο από κάθε συνδυασμό ή μεμονωμένο υποψήφιο.

Λευκά ψηφοδέλτια δεν προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Κάθε εκλογέας, για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιό του, πρέπει να βάλει στο φάκελο της ψηφοφορίας ένα μόνο ψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο της προτίμησής του, ενός μεμονωμένου υποψήφιου ή ενός συνδυασμού.

Εάν επιλέξει να ψηφίσει κάποιο συνδυασμό, μπορεί να βάλει μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης, σε δύο από τους αναγραφόμενους στο ψηφοδέλτιο υποψήφιους της αρεσκείας του.

  Οι σταυροί προτίμησης τίθενται δεξιά ή αριστερά των ονοματεπωνύμων των υποψηφίων του συνδυασμού με στυλογράφο χρώματος μπλε ή μαύρου. Για τους μεμονωμένους υποψήφιους δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης.

   Το ονοματεπώνυμο των εκλογέων που ψηφίζουν και ο αριθμός τους στον πίνακα εκλογέων, αναγράφονται κατά τη σειρά προσέλευσής τους, στο πρωτόκολλο ψηφοφορίας, που τηρεί η εφορευτική επιτροπή. Όταν τελειώσει η ψηφοφορία, κλείνεται το πρωτόκολλο ψηφοφορίας και υπογράφεται από τα μέλη της επιτροπής και τους παρευρισκομένους υποψηφίους ή αντιπροσώπους ή αναπληρωτές τους.

Η φροντίδα για την τήρηση της δημόσιας τάξης στον τόπο της ψηφοφορίας και γύρω από αυτόν ανήκει στην εφορευτική επιτροπή με επιτηρητή τον πρόεδρό της. Απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας η παραμονή στην αίθουσα ψηφοφορίας άλλου προσώπου εκτός από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους υποψηφίους ή τους αντιπροσώπους τους ή τους αναπληρωτές τους.

 Όταν περάσει η καθορισμένη ώρα για τη λήξη της ψηφοφορίας, κηρύσσεται η αποπεράτωσή της και κλείνονται οι πόρτες του καταστήματος ψηφοφορίας. Πάντως, η εφορευτική επιτροπή δύναται να παρατείνει την ψηφοφορία, εφόσον έχουν προσέλθει πριν από τη λήξη της εκλογείς που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν. Η ώρα της περάτωσης της ψηφοφορίας, καθώς και ο λόγος της τυχόν παράτασής της αναγράφονται στο βιβλίο πρακτικών.

  Η διαλογή των ψηφοδελτίων γίνεται μετά την κήρυξη του τέλους της αυτοπρόσωπης ψηφοφορίας και ακολουθεί η ανάδειξη των εκπροσώπων των υπαλλήλων στο υπηρεσιακό συμβούλιο και η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του ΥΠΑΙΘ με έγγραφο του  προέδρου της εφορευτικής επιτροπής.

Ενστάσεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας

 Κάθε υποψήφιος ή αντιπρόσωπός του ή αναπληρωτής του έχει το δικαίωμα να υποβάλει  στην εφορευτική επιτροπή ένσταση για παράβαση διατάξεων της αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ.80/30/8703/16.9.1988 (ΦΕΚ 684 τ.Β΄/19.9.1988) Υπουργικής απόφασης, όπως ισχύει,  κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας μέσα ή έξω από το εκλογικό κατάστημα. Οι ενστάσεις είναι γραπτές και καταχωρίζονται υποχρεωτικά στο βιβλίο των πρακτικών.

Για τις ενστάσεις αποφασίζει η εφορευτική επιτροπή αιτιολογημένα είτε αμέσως είτε όταν τελειώσει η ψηφοφορία. Οι αποφάσεις της καταχωρούνται στο βιβλίο πρακτικών.

Ακυρότητα ψηφοδελτίων

  Λέξεις, υπογραμμίσεις, διαγραφές ή στίγματα ή άλλα σημεία ή σχήματα που σημειώνονται σε οποιαδήποτε πλευρά του ψηφοδελτίου, επάγονται ακυρότητα, εφόσον αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα, που παραβιάζουν το απόρρητο της ψηφοφορίας.

Επίσης, στίγματα, λέξεις, σημεία ή σχήματα που σημειώνονται στο φάκελο, εφόσον κριθούν ως διακριτικά γνωρίσματα, που ολοφάνερα παραβιάζουν το απόρρητο της ψηφοφορίας, επάγονται την ακυρότητα του ψηφοδελτίου που είναι μέσα στο φάκελο.

Το ψηφοδέλτιο συνδυασμού που έχει περισσότερους από δύο σταυρούς ή δεν έχει καθόλου σταυρούς είναι άκυρο.

   Το ψηφοδέλτιο είναι επίσης άκυρο αν δεν είναι έντυπο έστω και εν μέρει, αν εκτυπώθηκε σε χαρτί που διαφέρει ολοφάνερα στο χρώμα από αυτό που χορηγήθηκε από την υπηρεσία, αν βρεθεί σε φάκελο που δεν φέρει τη μονογραφή του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής, αν βρεθούν στο φάκελο περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια διαφορετικών συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων ή συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων, αν βρεθούν στο φάκελο περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια του ιδίου συνδυασμού που έχουν σταυρούς υπέρ διαφορετικών υποψηφίων. Αν όμως έχουν σταυρούς στους ιδίους υποψηφίους, είναι έγκυρα και υπολογίζονται ως μία ψήφος. 

   Της παρούσης εγκυκλίου οδηγιών, με ευθύνη των Προϊσταμένων κάθε οργανικής μονάδας, να λάβει γνώση το μόνιμο και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. προσωπικό των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (ΚΥΣΔΙΠ) του ΥΠΑΙΘ.

 

                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ, Β/ΘΜΙΑΣ

                               ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

                           ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ

 

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός χώρου διεξαγωγής ψηφοφορίας των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την εκλογή ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων  και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπαλλήλων στο Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.».

                                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ, Β/ΘΜΙΑΣ

                                                                            ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έχοντας υπόψη:

 1. Τις διατάξεις του άρθρου 47 του ν. 4569/2018 (ΦΕΚ Α’ 179) «Ι) Κεντρικά Αποθετήρια Τίτλων, ΙΙ) Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/22589 και άλλες διατάξεις και ΙΙΙ) Λοιπές διατάξεις»
 2. Το Π.Δ. 81/2019 (Α’119) «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων»
 3. Το Π.Δ. 83/2019 (Α’121) «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών»
 4. Το Π.Δ. 84/19 (Α’123) «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων»
 5. Το .ΠΔ. 18/2018 (Α’31) «Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων», ως ισχύει
 6. Τις αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ.80/30/8703/16-9-1988 (ΦΕΚ 684/Β/1988), ΔΙΚΠΡ/Φ.80/54/11988/2-12-1988 (ΦΕΚ 876/Β/1988), ΔΙΔΑΔ/Φ.37/165/30179/31-8-1990 (ΦΕΚ 562/Β/1990) και ΔΙΔΑΔ/Φ.37.9/683/οικ.19516/17-9-2001(ΦΕΚ1246/Β/2001), ΔΙΔΑΔ/Φ.37.19/1174/οικ.29614/18- 11-2016 (ΦΕΚ 3794/Β/2016) υπουργικές αποφάσεις
 7. Την αριθμ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37.21/1260/10584/18-06-2020 (ΑΔΑ:ΨΧΛ546ΜΤΛ6-ΥΟΘ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά και πειθαρχικά συμβούλια των δημοσίων υπηρεσιών και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου»
 8. Την αριθ. πρωτ. ΥΑ 111633/Ν4/28-8-2020 (ΑΔΑ:ΨΜΨΑ46ΜΤΛΗ-64Τ) Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία παρατάθηκε η προθεσμία για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 9. Την αριθ. πρωτ. ΥΑ 158094/ν4/18-11-2020 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Προκήρυξη ημερομηνίας εκλογής για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Καθορίζουμε την αίθουσα ΖΑΚΛΙΝ ΝΤΕ ΡΟΜΙΓΥ, στο ισόγειο του κτηρίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, ως χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας της 18ης Δεκεμβρίου 2020, για την εκλογή ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

                                                               

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password