Με αυτοπρόσωπη παρουσία ψηφίζουν οι διοικητικοί του  Υπουργείου Παιδείας

Απίστευτο: Με αυτοπρόσωπη παρουσία ψηφίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του  Υπουργείου Παιδείας στις 18/12/2020

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο είναι όμως αληθινό.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας που ανήκουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ψηφίζουν με αυτοπρόσωπη παρουσία σύμφωνα με την χθεσινή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που φέρει την υπογραφή της Γενικής Γραμματέως Αναστασίας Γκίκα.

Στην εγκύκλιο μάλιστα αναφέρεται ότι  “Οι υπηρετούντες μόνιμοι και με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλοι αρμοδιότητας του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. που υπηρετούν σε υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ εντός του Νομού Αττικής θα ψηφίσουν στο κτίριο του Υπουργείου  επί της οδού A. Παπανδρέου 37”.

Μάλιστα με δεύτερη εγκύκλιο καθορίζεται και ο χώρος  ψηφοφορίας που θα είναι η αίθουσα ΖΑΚΛΙΝ ΝΤΕ ΡΟΜΙΓΥ, στο ισόγειο του κτηρίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, ως χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας της 18ης Δεκεμβρίου 2020.

Με δεδομένο ότι με βάση την εγκύκλιο “κάθε μεμονωμένος υποψήφιος ή συνδυασμός υποψηφίων έχει δικαίωμα να διορίσει από έναν αντιπρόσωπο με έναν αναπληρωτή του στο κατάστημα ψηφοφορίας”, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν την παρουσία της εφορευτικής επιτροπής  και το υποχρεωτικό της ψηφοφορίας αναμένεται μεγάλη  συνάθροιση ατόμων στην ισόγεια αίθουσα του Αμαρουσίου.

Και αυτό με την πανδημία να θερίζει   και τις αντίστοιχες  εκλογές των εκπαιδευτικών να διεξάγονται λίγες ημέρες πριν υποχρεωτικά και αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία  και ενώ παράλληλα  έχει παραταθεί εξαιτίας της πανδημίας από το Υπουργείο Εσωτερικών η θητεία των διοικήσεων όλων των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Σωματείων.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάντε ομάδες με τους μαθητές σας στο webex! 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόγραμμα δημοτικών και νηπιαγωγείων για την Εξ Αποστάσεως. | ΥΠΑΙΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευφροσύνη Μήτσιου: Πώς να βοηθήσουμε τα παιδιά να συγκεντρωθούν στην τηλεκπαίδευση 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password