Ι.Ε.Π.:Παράταση στις αιτήσεις επιμόρφωσης για μαθητεία και μητρώο επιμορφωτών 

Ι.Ε.Π.:  Παράταση στις αιτήσεις επιμόρφωσης για επιμόρφωση στη μαθητεία και μητρώο επιμορφωτών 

Μέχρι τη Δευτέρα 30/11  παρατείνεται σύμφωνα με ανακοινωση του  ΙΕΠ  η προθεσμία για  συμμετοχή  των των εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ στο πρόγραμμα μαθητείας.  Με την ίδια επίσης ανακοίνωση παρατείνεται μέχρι 30/11 η  προθεσμία για επικαιροποίηση στοιχείων στο αντίστοιχο μητρώο επιμορφωτών. 

Παράταση της ημερομηνίας λήξης: α.της Δ’ Πρόσκλησης για υποβολή αίτησης συμμετοχής Εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ./Εκπαιδευτών/ριών Δ.Ι.Ε.Κ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας και

β.της Πρόσκλησης Επικαιροποίησης στοιχείων του μητρώου επιμορφωτών/ριων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την υπ. αριθ. πρωτ. 12124/18-11-2020 (Πράξη 53/12-11-2020) Απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίθηκε η παράταση της ημερομηνίας λήξης: α. της Δ’ Πρόσκλησης για υποβολή αίτησης συμμετοχής Εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ./Εκπαιδευτών/ριών Δ.Ι.Ε.Κ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας και β. της Πρόσκλησης Επικαιροποίησης στοιχείων του μητρώου επιμορφωτών/ριών, που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο του ΠΕ.1.2. Δημιουργία μητρώου επιμορφωτών – Επιλογή επιμορφωτών» του Υποέργου 1: Υποστηρικτικές ενέργειες για την υλοποίηση της επιμόρφωσης», στο πλαίσιο της Πράξης Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5008057, έως και τη Δευτέρα 30/11/2020 και ώρα 00:00.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: “Κόφτης” στις άδειες σε εκπαιδευτικούς 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα σενάρια για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προς άνοιγμα όλων των σχολείων 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password