Προκήρυξη εκλογών Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. και Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π | Απόφαση

Εκδόθηκαν σήμερα 19/11 οι αποφάσεις για την προκήρυξη εκλογών προς ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. και τα Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. των δεκατριών Περιφερειακών Διευθύνσεων.

 

Προκήρυξη εκλογών Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π.

Προκηρύσσουμε την 21η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, ως ημερομηνία εκλογής για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων, και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Π.Υ.Σ.ΔΙ.Π. των δεκατριών Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η απόφαση αναλυτικά

 

Προκήρυξη εκλογών Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.

Προκηρύσσουμε την 18η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, ως ημερομηνία εκλογής για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων, και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, και Θρησκευμάτων. Η εκλογή θα διεξαχθεί στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί της οδού Α. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, όπου εδρεύει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.)

Η απόφαση αναλυτικά

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Ειδικοί όροι” για ειδική άδεια σε εκπαιδευτικούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύμβουλος καθηγητής για τους μαθητές της Α τάξης των ΕΠΑΛ. Καθήκοντα – αρμοδιότητες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Cisco: Υπάρχουν προβλήματα στην πλατφόρμα webex

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password