ΔΩΡΕΑΝ τα εμβόλια στους εκπαιδευτικούς

Σε χθεσινές δηλώσεις του κ. Πέτσα για το εμβόλιο έγινε σαφές ότι οι εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν μαζί με τα σώματα ασφαλείας και τους πυρoσβέστες στις ομάδες υψηλής προτεραιότητας που θα κάνουν πρώτοι τον εμβολιασμό για τον covid-19

Συνέντευξη Πέτσα στα παραπολιτικά (17/11/2020)

Το υγειονομικό προσωπικό και οι πιο ευπαθείς ομάδες,  μέσα στον Ιανουάριο θα αρχίσουν να εμβολιάζονται μαζικά. Μέχρι όμως να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, δηλαδή του Φεβρουαρίου-Μαρτίου που ένα ικανό ποσοστό πληθυσμού θα έχει εμβολιασθεί, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και να μην χαλαρώσουμε.

Συνέντευξη Πέτσα στον ΣΚΑΙ 18/11/2020

Αυτή τη φορά έχουμε ένα πολύ θετικό στοιχείο στα χέρια μας. Είναι τα εμβόλια, τα οποία γνωρίζουμε πλέον ότι θα είναι διαθέσιμα από το τέλος του έτους ή τις αρχές του επόμενου και στη χώρα μας. Είναι περισσότερες από μία οι εταιρείες που θα το διαθέτουν και αυτό μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους. Μέχρι το τέλος του δευτέρου τριμήνου του 2021 θα έχουμε τη δυνατότητα με τα 25 εκατομμύρια εμβόλια, που έχουμε ήδη προαγοράσει, να εμβολιάσουμε το σύνολο του πληθυσμού.

Δωρεάν τα εμβόλια

Τα εμβόλια θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουμε τον εμβολιασμό με προτεραιοποίηση το υγειονομικό προσωπικό και τους πιο ευάλωτους και σιγά-σιγά θα επεκταθούμε στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.

Ένα ασφαλές εμβόλιο με υψηλή αποτελεσματικότητα και δωρεάν, όπως έχει πει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς (18/11/2020)

Αυτό ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, στη κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια.

Δημοσιογράφος: Έχετε σκεφτεί να χορηγηθεί το εμβόλιο κατά προτεραιότητα και στους εκπαιδευτικούς;

Μαρία Θεοδωρίδου: Υπάρχουν πολλές ομάδες συμπολιτών μας οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στον εμβολιασμό κατά προτεραιότητα, όπως ας πούμε τα Σώματα Ασφαλείας ή οι Πυροσβέστες. Οπωσδήποτε και οι εκπαιδευτικοί που έχουν ένα τόσο σημαντικό έργο θα είναι από τις ομάδες που θα συμπεριληφθούν στις προτεραιότητες.

Η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Η συνέντευξη στα Παραπολιτικά

Δηλώσεις του Μητσοτάκη στη Βουλή

Δείτε ακόμα

Μαζικά τεστ σε μαθητές & εκπαιδευτικούς την άλλη βδομάδα

Η Κ.Υ.Α. για την αποζημίωση των αξιολογητών του ΕΟΠΠΕΠ

Ο ΠΟΥ εκτίμησε ότι είναι αναποτελεσματικό το κλείσιμο των σχολείων

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password