Διαδικτυακό σεμινάριο εκπαιδευτικών για τα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO

Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση εκπαιδευτικών του Δικτύου Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO για τα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το φορέα διαχείρισης του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Λέσβου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστήμιου Κρήτης το φορέα διαχείρισης του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Ψηλορείτη και την Έδρα UNESCO του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τα Γεωπάρκα και την βιώσιμη ανάπτυξη νησιωτικών και παράκτιων περιοχών.

Το ως άνω αναφερόμενο σεμινάριο θα λάβει χώρα την 27η Νοεμβρίου και ώρα 17.00- 20.00 προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για το νέο πρόγραμμα του διεθνούς οργανισμού το οποίο συνδέεται με την προτεινόμενη για το έτος 2020-2021 θεματική «Εθνικά Γεωπάρκα και οφέλη για την τοπική κοινωνία». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματική καθώς τα Γεωπάρκα αποτελούν τόπους με ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι περιλαμβάνουν τη γεωλογική, ιστορική και πολιτιστική διαδρομή ενός τόπου.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της πλατφόρμας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCfjU9UXajT6mXBv8RkTNotEoDgqESjgri6xNeRCN7BZMhw/viewform?usp=sf_link  και ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα είναι ο ακόλουθος: https://global.gotomeeting.com/join/401517013 .

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2251047033 ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail: lesvospf@otenet.gr  .

Παρακαλούμε το παρόν να τεθεί υπόψη των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων του πίνακα αποδεκτών (επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα).

Τα σχολεία αποδέκτες

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Υπογράφει

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Το έγγραφο

Μαρούσι, 19.11.2020

Φ. ΟΥΝ: 51/158790/Η1

Πληροφορίες

Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. – Πόλη : 15180 – Μαρούσι Email : veradilari@minedu.gov.gr

Πληροφορίες : Βέρα Δηλάρη Τηλέφωνο : 210 344 2379 FAX : 210 344 2365

Δείτε ακόμα

Η Κ.Υ.Α. για την αποζημίωση των αξιολογητών του ΕΟΠΠΕΠ

Κατάντια να κάνουν τηλεκπαίδευση οι μαθητές σε καφενείο

Ο ΠΟΥ εκτίμησε ότι είναι αναποτελεσματικό το κλείσιμο των σχολείων

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password