Βασικές αρχές της σύνδεσης υπολογιστών σε δίκτυα | Πιστοποίηση της Cisco

Την έναρξη του πρώτου δωρεάν προγράμματος σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Kedith Cisco Academy, ανακοινώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).
«Με εξειδικευμένο εκπαιδευτή, με πιστοποίηση της Cisco και θέμα ‘Βασικές αρχές της σύνδεσης υπολογιστών σε δίκτυα (IT Essentials)’, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες για απασχόληση σε θέση τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα ή στην ελεύθερη αγορά», δήλωσε η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Ιωάννα Κοσμοπούλου.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου 2021 (συνολικά 70 ώρες). Η παρακολούθησή του θα γίνεται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μεταξύ 19.00 – 22.00.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής και Digital Badge (ψηφιακό πιστοποιητικό)  από τη Ciscο.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 16 άτομα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου και να έχουν καλές γνώσεις αγγλικών καθώς επίσης να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης έως τις 22 Νοεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα συμμετοχής:

https://www.kedith.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-kedith-cisco-academy/?fbclid=IwAR1sABJVBBt_p0YYaRY_g3cxtMQEEkJtcei0qM53DVqgm36YQGh6-SMf3yo

ΠΗΓΗ: Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πιερρακάκης: υπάρχουν αρρυθμίες στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαγωνισμός ΑΣΕΠ και όλοι οι νέοι κερδισμένοι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δυνατότητα επέκτασης ωρολογίου προγράμματος

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password