Ρεκόρ τηλεθέασης η εκπαιδευτική τηλεόραση!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, από τις 09:00 έως τις 12:00 περισσότερα από 278.000 παιδιά συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα μαθήματα που μετέδωσε η εκπαιδευτική τηλεόραση, ποσοστό που έφτασε στο 51,6% της τηλεθέασης στις ηλικίες 4-14 ετών.

Μάλιστα, το ίδιο τρίωρο η ΕΡΤ2 έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και στον γενικό πληθυσμό, κάτι που δείχνει όti δεκάδες χιλιάδες γονείς παρακολούθησαν την εκπαιδευτική τηλεόραση με τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, στο χρονικό διάστημα 09:00 – 12:00, η ΕΡΤ2 κατέγραψε μέση τηλεθέαση 10,5%, ποσοστό μεγαλύτερο από ψυχαγωγικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης που μεταδίδονται την ίδια ώρα, σημειώνει η δημόσια τηλεόραση σε σχετική ανακοίνωση.

Από τα αναλυτικά στοιχεία της Nielsen, προκύπτει επίσης όti τη μεγαλύτερη απήχηση είχαν τα μαθήματα που απευθύνονται στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, που μεταδίδονται από τις 09:00 έως τις 11:00. Στο δίωρο αυτό, η ΕΡΤ2 κατέγραψε τηλεθέαση 51,6% και 50,4% στις ηλικίες 4-14 και στον γενικό πληθυσμό 11,7%, καθώς τα μαθήματα που μεταδόθηκαν τα παρακολούθησαν για κάποιο διάστημα, μαζί με τα παιδιά τους, περισσότεροι από 200.000 γονείς. Η εκπαιδευτική τηλεόραση θα συνεχιστεί όλο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΛΟΓΟΣ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγίες για την οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Επεισόδια για το Πολυτεχνείο. Διαρκής ενημέρωση (Φωτογραφίες & Βίντεο)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password