Αποχή από τις εκλογές παρωδία | Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας

Η ανακοίνωση:

Αποχή από τις εκλογές παρωδία για αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας αποφάσισε ομόφωνα να σας καλέσει σε καθολική αποχή από τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, καθώς όλες οι παρατάξεις απέσυραν τις υποψηφιότητές τους, για το ΠΥΣΔΕ Αχαΐας και για το ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Ελλάδος.

Η Α ΕΛΜΕ απορρίπτει κατηγορηματικά τη διενέργεια εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία με την οποία επιχειρείται μία επικίνδυνη τομή στον πυρήνα των συνδικαλιστικών διαδικασιών και του δικαιώματος του «συνέρχεσθαι». H ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν διασφαλίζει ούτε το αδιάβλητο της διαδικασίας ούτε και τη μυστικότητα της ψήφου. Επιπλέον η διενέργεια των αρχαιρεσιών γίνεται σε μη εργάσιμη ημέρα (Σάββατο), παρά την αντιπρόταση της Ομοσπονδίας να διεξάγονται σε εργάσιμη μέρα, όπως ίσχυε άλλωστε έως τώρα, αλλά χωρίς άδεια.

Καλούμε τον Διευθυντή ΔΔΕ Αχαΐας και τον Διευθυντή ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδος να προβούν σε διορθωτική ανακοινοποίηση των αποφάσεών τους περί ανακήρυξης υποψηφίων, μετά τις αποσύρσεις και δεν κατανοούμε γιατί δεν το έχουν κάνει μέχρι και σήμερα. Για το λόγο αυτό σας καλούμε:

  1. Σε διαμαρτυρία την Τετάρτη 4/11 και ώρα 13.30 στην ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδος.
  2. Σε διαμαρτυρία την Πέμπτη 5/11 και ώρα 13.30 στην ΔΔΕ Αχαΐας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι ενωμένοι και συσπειρωμένοι στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password