Απίστευτος προπηλακισμός του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Ομάδα ατόμων με κουκούλες εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη του οικονομικού Πανεπιστημίου Δημήτρη Μπουραντώνη.

Τα άτομα αυτά,  προκάλεσαν ζημιές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σε έπιπλα του γραφείου,  έγραψαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων και τέλος σε μία άθλια ενέργεια κρέμασαν πινακίδα με σχοινί από το λαιμό του πρύτανη με το σύνθημα “Αλληλεγγύη στις καταλήψεις”.

Η φωτογραφία μαζί με το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπογράφεται από την «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης».

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε τον νυν πρύτανη της ΑΣΟΕΕ γιατί μέσα από τον τότε θεσμικό του ρόλο ήταν συνυπεύθυνος στην εκκένωση της κατάληψης Βανκβούβερ Απαρτμάν και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ. Ο Δημήτρης Μπουραντώνης εκμεταλλευόμενος τη θέση που τότε κατείχε ως αντιπρύτανης, υπήρξε μέλος εκείνου του διοικητικού προσωπικού που ασκούσε πιέσεις στις κατασταλτικές αρχές προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω εκκενώσεις. Είναι ο ίδιος που εκμεταλλευόμενος την “ακαδημαϊκή αυθεντία” του φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Είναι ο ίδιος που αποτελεί κομμάτι μιας συντηρητικής ακαδημαϊκής κοινότητας που οραματίζεται έναν εξευρωπαισμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων. Είναι ο ίδιος που εμπλέκεται σε ύποπτες αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων σε οργανισμούς και εταιρίες για αμισθί παροχή πνευματικής εργασίας που συνεπάγεται την εκμετάλλευση φοιτητών/τριων που ασκούν την πρακτική τους».

Η άθλια αυτή ενέργεια καταδικάστηκε από τη Σύνοδο των πρυτάνεων, την πολιτική ηγεσία, αλλά και από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,

 Ειδικότερα ο κ Χρυσοχοΐδης σημειώνει: «Η Ελλάδα ανατριχιάζει. Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν. Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει».

Δείτε το βίντεο από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο γραφείο του πρύτανη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password