ΣΥΡΙΖΑ: “Η Υπουργός για κάθε λύση έχει και ένα πρόβλημα”

Δελτίο τύπου με αφορμή την εκπρόθεσμη τροπολογία πού  κατατέθηκε χθες στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών  εξέδωσε  ο τομέας Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η Νίκη Κεραμέως “για κάθε λύση έχει και ένα πρόβλημα”.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό στο σύνολο του απέρριψε την αρχική πολιτική  της Υπουργού  σημειώνει το δελτίο τύπου  και καλεί την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων να επέμβει.

Η ανακοίνωση :

“Η υπουργός Παιδείας, μετά την άρνηση των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στις «τηλε-εκλογές Κεραμέως» για την ανάδειξη των υπηρεσιακών τους συμβουλίων, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής εξουσιοδοτεί… τον εαυτό της ώστε να χειραγωγήσει περαιτέρω την εκλογική διαδικασία.

Σύσσωμο το εκπαιδευτικό προσωπικό της χώρας απέρριψε την αυταρχική πολιτική της ΝΔ απέναντι στα σωματεία και τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, την κατάργηση των συλλογικών διαδικασιών, την απαξίωση του θεσμού των αιρετών και των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Ωστόσο, η κυρία Κεραμέως επιμένει. Χωρίς διάλογο και δίχως καμία λογική συναίνεσης προσπαθεί να δραπετεύσει από τα προβλήματα που δημιουργεί στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι πλέον σαφές πως η υπουργός Παιδείας έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Καλούμε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) να παρέμβει άμεσα, απαντώντας στις καταγγελίες που έχει λάβει”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password