Τροπολογία από  το Υπουργείο Παιδείας  για τις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια!!!

Εκπρόθεσμη τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών,  που συζητείται στη Βουλή έφερε η  Υπουργός Παιδείας. Με την τροπολογία αυτή η Υπουργός αναλαμβάνει τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών για τη διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 7/11/2020.

Σύμφωνα με  την τροπολογία με απόφαση  της Υπουργού Παιδείας ρυθμίζονται όλα όσα αφορούν στην έδρα στη συγκρότηση και τη σύνθεση των εφορευτικών επιτροπών και την κατάργηση, ανάκληση η επανάληψη πράξεων που έχουν εκδοθεί στο Πλαίσιο τον εν λόγω διαδικασιών.

Είναι σαφές ότι με την τροπολογία η οποία μάλιστα κατατίθεται εκπρόθεσμα και σε άσχετο νομοσχέδιο, το Υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να πάρει στα χέρια του όλα όσα αφορούν τις εκλογές και να ακυρώσει  και να προλάβει  με τον τρόπο αυτό  αιτήσεις ακύρωσης ή αναστολής από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.

Όπως όμως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι η συγκεκριμένη τροπολογία την  εξουσιοδοτική διάταξη του νόμου.

Η τροπολογία αυτή επιβεβαιώνει ότι η Νίκη Κεραμέως είναι αποφασισμένη να μην δεχτεί την ανάκληση των ψηφοδελτίων που ήδη έχουν κάνει στο συντριπτικό τους ποσοστό οι συνδικαλιστικές παρατάξεις και να οδηγήσει με τον τρόπο αυτό  στα άκρα  τη σύγκρουση με τα  εκπαιδευτικά συνδικάτα

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password