1ος Μαθητικός Διαγωνισμός Δοκιμίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”

1ος Πανελλήνιος Μαθ. Διαγωνισμός Δοκιμίου “Ελευθέριος Βενιζέλος

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 48/08-10-2020 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με θέμα:

«Οι αγροτικές μεταρρυθμίσεις την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου »

που προκηρύσσει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών  Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στοχεύοντας στην ανάδειξη της προσωπικότητας, του έργου και της εποχής του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Απευθύνεται 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης των Λυκείων όλης της χώρας και των ελληνικών σχολείων της ομογένειας, οι οποίοι, καλούνται να αναφερθούν στην πολιτική των βενιζελικών κυβερνήσεων στον αγροτικό τομέα, να αναδείξουν τις αλλαγές και τις αναδιαρθρώσεις, που συντελέστηκαν στην ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία με την ανάληψη της εξουσίας από το Κόμμα των Φιλελευθέρων, και να αξιολογήσουν τον αντίκτυπό τους.

Αξιολόγηση

Τα γραπτά δοκίμια θα υποβληθούν στα σχολεία, τα οποία με τη σειρά τους θα διαβιβάσουν τα δοκίμια των μαθητών/τριών στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να τα αποστείλουν ταχυδρομικά μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2021 στην Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ιδρύματος στη διεύθυνση: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Πλατεία Έλενας Βενιζέλου, Χαλέπα 731 33 Χανιά.

Το έγγραφο:

1ος-Πανελλήνιος-Μαθ.-Διαγωνισμός-Δοκιμίου-Ελευθέριος-Βενιζέλος

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password