Πιστοποίηση εκπαιδευτών  ενηλίκων: Πότε θα κάνει τις εξετάσεις ο ΕΟΠΠΕΠ.

Μετατίθενται λίγο αργότερα από ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί οι εξετάσεις πιστοποιήσεις εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mathe.gr,  οι εξετάσεις θα γίνουν τον Φεβρουάριο αντί του Ιανουαρίου που  προβλεπόταν στην πρώτη ανακοίνωση.

Επειδή οι υποψήφιοι που έχουν ήδη καταθέσει το φάκελο τους για συμμετοχή στις εξετάσεις είναι πολλοί,  στο προγραμματισμό του οργανισμού έχει προβλεφθεί 2η περίοδος πιστοποίησης τον Μάιο.

 Θυμίζουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών προκειμένου κάποιος να πάρει μέρος στις εξετάσεις της πρώτης περιόδου  λήγει στις 30/10/2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ:

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη έως σήμερα υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση και έχουν αποστείλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και θα αποστείλουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών έως και την 30η Οκτωβρίου 2020 (απόδειξη της ημερομηνίας αποστολής φακέλου δικαιολογητικών αποτελεί η σφραγίδα ταχυδρομείου ή το απόκομμα εταιρείας ταχυμεταφορών). Επίσης, όσοι κατοχύρωσαν το δικαίωμα συμμετοχής από προηγούμενες εξεταστικές περιόδους. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις κατηγορίες δικαιούχων συμμετοχής στις εξετάσεις.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες, τα σημεία διεξαγωγής των εξετάσεων (Εξεταστικά Κέντρα) και τις ειδικότερες λεπτομέρειες συμμετοχής στις εξετάσεις, λαμβάνοντας υπ ‘ όψιν και τους περιορισμούς που τίθενται από τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των υποψηφίων αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στις «Ανακοινώσεις», σταδιακά, το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password