ΤΩΡΑ: 900 υποτροφίες των 800 ΕΥΡΩ σε αριστούχους μαθητές

Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, που επιβραβεύει την αριστεία. Το πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Eurobank συμπληρώνει 18 χρόνια.

Βασικός παράγοντας επιτυχίας του Προγράμματος είναι η θερμή αποδοχή που έχει όλα αυτά τα χρόνια από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τις οικογένειές τους, αλλά και από τις τοπικές κοινωνίες, που κάθε χρόνο δίνουν το «παρών» στις τελετές βράβευσης των άριστων μαθητών σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αριστούχους απόφοιτους που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -πάνω από 18.000 μόρια- σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Φέτος θα βραβευθούν 867 αριστούχοι, στο σύνολο των 19.453 μαθητών και μαθητριών που έχουν βραβευθεί σε όλη την Ελλάδα από το 2003 μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εκδηλώσεων, έτσι οι αριστούχοι θα παραλάβουν το βραβείο τους ηλεκτρονικά.

Χτίζουμε πάνω στις αξίες μας

Με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» επενδύουμε διαχρονικά στην ελληνική Παιδεία, που αποτελεί κεντρική αξία του Ομίλου Eurobank. Πιστεύουμε πως:

  • «Αν για όλες τις χώρες η Παιδεία είναι η λύση, για την Ελλάδα είναι ιστορική επιταγή».
  • «Πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι καλύτεροι, αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν τον δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν».
  • «Η Παιδεία και ειδικότερα το επίπεδο και η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας πρέπει να είναι διαχρονικά μείζων εθνικός στόχος και η πιο σημαντική εθνική μας επένδυση για το μέλλον».

Στηρίζουμε έμπρακτα την αριστεία και ενθαρρύνουμε τη νέα γενιά των Ελλήνων για περισσότερη γνώση, μόρφωση και ευγενή άμιλλα. Στα σχολεία εντοπίζουμε σημαντικά φυτώρια αξιών, ιδεών και οραμάτων. Και μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας χτίζουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με την ελληνική κοινωνία.

Και συνεχίζουμε

Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» συνεχίζεται για 18η χρονιά το 2020.

Δείτε το έντυπο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των αριστούχων αποφοίτων που βραβεύσαμε για τη σχολική χρονιά 2018-2019 με το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Πληροφορίες ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password