ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»: ΟΧΙ  ΣΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

 ΟΧΙ  ΣΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

   ΜΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΔΕΝ  ΠΑΙΖΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ

Ένα νέο θετικό  κρούσμα  κορωνοϊού διαπιστώθηκε σε σχολείο της περιοχής  ευθύνης του συλλόγου μας. Αυτή τη φορά  στο 1ο δημοτικό σχολείο της Ν. Ιωνίας.

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ  «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» θα καταγγείλει  την  οποιαδήποτε προσπάθεια των αρμόδιων υπηρεσιών  της  Διεύθυνσης  και της Περιφέρειας  να υποβαθμίσουν  το συγκεκριμένο γεγονός και να μην προχωρήσουν στη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των μαθητών,  των εκπαιδευτικών και των οικογενειών  τους, παρά τις έγκαιρες προβλεπόμενες ενέργειες  της διεύθυνσης του σχολείου σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας.

Καλούμε την Περιφέρεια να δώσει τώρα εντολή να κλείσει το συγκεκριμένο  τμήμα που εμφανίστηκε το διαγνωσμένο κρούσμα.  Αντίθετη απόφαση θα βρει απέναντί της  την οργανωμένη κοινή απάντηση  εκπαιδευτικών και γονιών.

Να σταλεί τώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προχωρήσει στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ  σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς  και σε ευρεία  ιχνηλάτηση των επαφών.

Δε  δεχόμαστε  καμία  δικαιολογία και ολιγωρία που  βάζουν  σε κίνδυνο  την υγεία  των μελών της σχολικής  κοινότητας  σε μια  προσπάθεια να δικαιολογηθούν  οι  ελλείψεις και οι ευθύνες της κυβερνητικής πολιτικής.

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                                         ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password