Ο Γενικός Γραμματέας “συνομιλεί με τους θεούς”!

Τα λόγια αυτά προέρχονται από τον πρ. Υπουργό Παιδεία και αφορούν τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Καλατζή.

Από τα αρχεία της Βουλής και τη συνεδρίαση της επιτροπής για τη Θράκη, πληροφορηθήκαμε  ότι ο Γενικός Γραμματέας εισηγήθηκε το ζήτημα των διαφορετικών θρησκειών που συνυπάρχουν στον γεωγραφικό χώρο της Θράκης.

Στην εισήγησή του αυτή αναφέρει με μεγάλη επιστημονική,  θεολογική και νομική επάρκεια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής καθώς και την θρησκευτική συνύπαρξη θρησκειών και δογμάτων αιώνες τώρα.

Επειδή όμως κατά την εισήγησή του φορούσε, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής μάσκα, δεν ακούγονταν καλά. Με αποτέλεσμα να ζητήσει ο κ. Φίλης από τον Γενικό Γραμματέα να βγάλει την μάσκα ώστε να ακούγεται καλύτερα.

Διαφώνησε αμέσως ο κ. Κατρούγκαλος δηλώνοντας ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βγει η μάσκα επικαλούμενος λόγους ασφάλειας και υγείας.

Λαμβάνοντας την απάντηση του κ. Φίλη ότι ο Γενικός Γραμματέας δεν έχει να φοβάται τίποτα καθώς συνομιλεί (σύμφωνα με όσα ανέφερε προηγουμένως) με όλους τους Θεούς!

Ατάκα που έκανε όλους τους συμμετέχοντες στην επιτροπή να ξεσπάσουν σε γέλια και να συμφωνήσουν με την διαπίστωσή του κ. Φίλη

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password