Μητέρα στον Εισαγγελέα για μάσκα σε μαθητή με προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ταχυδρόμου της Μαγνησίας αναστάτωση έχει  δημιουργηθεί στο 2ο ειδικό σχολείο του Βόλου ανάμεσα σε μητέρα μαθητή και τη διεύθυνση του σχολείου για τη χρήση της μάσκας.

Η μητέρα του παιδιού κατέφυγε αγανακτισμένη  στην εισαγγελία του Βόλου για την υποχρέωση του σχολείου στη χρήση της μάσκας στο παιδί της παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η ίδια η μητέρα νοσηλεύτρια στο επάγγελμα αρνήθηκε να υπογράψει έγγραφο του σχολείου ότι είναι  αρνήτρια της χρήσης της μάσκας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το παιδί της πασχει εκ γενετής από εγκεφαλική ατροφία λόγω έλλειψης οξυγόνου. για αρκετά χρόνια ήταν Τετάρτη γλυκό και ακόμα και σήμερα παρουσιάζει άτονα άνω και κάτω άκρα.

Η μητέρα   είπε επίσης ότι θα κάνει αναφορά στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας και θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ο διευθυντής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ Πολύζος Δήλωσε ότι γνωρίζει το γεγονός και ότι η χρήση της μάσκας μαθητών ειδικών σχολείων γίνεται όταν αυτό είναι εφικτό.

Η διευθύντρια του 2ου Ειδικού Σχολείου Βόλου με τη σειρά της δήλωσε ότι εφαρμόζει με ακρίβεια ότι προβλέπει η υπουργική απόφαση. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password