Κεραμέως φεύγει Χατζηδάκης έρχεται

Έντονη συζήτηση το τελευταίο διάστημα με τον ανασχηματισμό που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός για να δώσει το στίγμα της επανεκκίνησης της Κυβέρνησης.

Μολύβια γράφουν και σβήνουν στα κουτάκια του παζλ της επόμενης Κυβέρνησης που ετοιμάζει το Μαξίμου.

Υπουργοί που φεύγουν ή μετακινούνται σε άλλα πόστα,  και υφυπουργοί που φεύγουν και νέοι που έρχονται για να αναλάβουν θέσεις και  πρωτοβουλίες.

Μέσα σε αυτό το έντονο Παρασκήνιο συζητιέται έντονα και η μετακίνηση της νυν Υπουργού Παιδείας κυρίας Κεραμέως σε άλλο υπουργείο.

Αυτό που κυκλοφορεί έντονα είναι ότι και η ίδια θα επιθυμούσε τη μετακίνηση της σε ένα άλλο υπουργείο όπως αυτό της Δικαιοσύνης.

Φεύγοντας από το Υπουργείο Παιδείας το όνομα που ακούγεται έντονα για να την αντικαταστήσει είναι αυτό του σημερινού υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Μία αλλαγή που θα φέρει άλλη καραμπόλα και τη θέση του στο υπουργείο θα πάρει ο κ. Σταϊκούρας ή μια νέα μεταγραφή από το χώρο του πρ. ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μανιάτης.

Από τις μετακινήσεις αυτές φαίνεται προς στιγμή να τη γλιτώνουν οι νυν  υφυπουργοί παιδείας κ. Ζαχαράκη και κ. Διγαλάκης, των οποίων τα ονόματα δεν εμφανίζονται στις λίστες των υπό απομάκρυνση υφυπουργών της Κυβέρνησης.

Υ.Γ. Η Φωτογραφία του κ. Χατζηδάκη στο ρεπορτάζ της παιδείας για να το συνηθίζουμε!

Γράφει ο Μαυροπινακάκιας

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password