Καθηγήτρια στο 12ο Γυμνάσιο θετική στον ιό | Πάτρα

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα λόγω της απολύμανσης που έχει ήδη ξεκινήσει το 12ο Γυμνάσιο Πάτρας, με απόφαση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαίας.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr καθηγήτρια προσβλήθηκε από κορωνοιό και συνολικά οι μαθητές σε 5 τμήματα όλων των τάξεων του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου.

Οι γονείς ζήτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση του Σχολείου, η οποία τους ενημέρωσε ότι η καθηγήτρια δεν προσήλθε λόγω αδιαθεσίας το τελευταίο διήμερο στο σχολείο, έκανε το τεστ που βγήκε θετικό, οπότε αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα οι μαθητές στους οποίους δίδασκε και ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση των επαφών της.
Τις προσεχείς 14 ημέρες οι μαθητές των 15 τμημάτων, θα κάνουν μάθημα διαδικτυακά.

 

Αρχική Ενημέρωση

Καθηγήτρια προσβλήθηκε από κορωνοιό και συνολικά οι μαθητές σε 5 τμήματα όλων των τάξεων του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, με μέιλ, ότι τα τμήματα Α5, Β1, Β2, Β4, Γ4 του σχολικού συγκροτήματος, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή σύμφωνα με την μονομερή ενημέρωση του σχολείου, θα δοθούν οδηγίες για την εξ΄αποστάσεως διδασκαλία, μέχρι να ξανανοίξουν τα 5 τμήματα.

Ωστόσο επικρατεί αναστάτωση στο σύνολο των γονέων των μαθητών του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, καθώς η διεύθυνση του σχολείου δεν τους ενημέρωσε όλους για τα νέα δεδομένα, ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει, αλλά το έμαθαν από τους γονείς των 5 τμημάτων που έκλεισαν.

Οι μαθητές θα πρέπει το πρωί της Παρασκευής να προσέλθουν κανονικά για μάθημα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση και για το αν θα γίνει απολύμανση του συνόλου του σχολικού συγκροτήματος. Οι μαθητές των τμημάτων αυτών ήρθαν σε επαφή με τους φίλους τους από άλλα τμήματα; Οι καθηγητές  δεν κάνουν μάθημα σε άλλα τμήματα; Οι κοινοί χώροι του σχολείο; Πως θα προσέλθουν κανονικά το πρωί της Παρασκευής οι υπόλοιποι μαθητές στο σχολείο;

Ερωτήματα για τα οποία οι γονείς και κηδεμόνες ζητούν απαντήσεις.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password