Η Αστυνομία έσπασε την κλειδαριά σε κατάληψη

Σύμφωνα με  σημερινό δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” χθες το πρωί έγινε καταδρομική επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης σπάζοντας την κλειδαριά της εισόδου του Μουσικού σχολείου ώστε να μπουν στους χώρους ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής.

 Η συγκεκριμένη επέμβαση έγινε κατόπιν καταγγελιών των γονιών των μαθητών του Μουσικού Σχολείου για να σταματήσει η κατάληψη του σχολείου.

Το προηγούμενο διάστημα οι μαθητές είχαν προχωρήσει ξανά σε κατάληψη την οποία είχαν διακόψει. Στις 12 Οκτωβρίου ξεκίνησαν νέα κατάληψη με κύριο μέλημα τη δήλωση έμπρακτης αλληλεγγύης και υποστήριξης στους μαθητές της Αθήνας.

Η πλειοψηφία των καθηγητών είχε σταθεί δίπλα στους μαθητές βρίσκοντας μάλιστα τρόπους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, να αποφύγουν και τα μαθήματα της εξ αποστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές είχαν αποφασίσει να λήξουν την κατάληψη όταν εμφανίστηκε η αστυνομία και αποφάσισε να δράσει με αυτό τον τρόπο ώστε να ανοίξουν οι πόρτες και να εισέλθει η διεύθυνσή στους χώρους του σχολείου. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password