Δήλωση Διάψευσης της συνάντησης με την υφ. Σ. Ζαχαράκη | Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

Δήλωση της Α  ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής αναφορικά με το Δελτίο Τύπου της  Δ.Δ.Ε. Δυτικής Αττικής κατα το όποιο η ΕΛΜΕ εκπροσωπείτο σε συνάντηση με τη υφ.Παιδείας Σ.Ζαχαράκη απο μη ενδεδειγμένο εκπρόσωπο.

Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ. Νικολόπουλου περί συνάντησης με την Υφυπουργό κ. Ζαχαράκη για τα προβλήματα της περιοχής. Στο Δελτίο τύπου αναφέρεται ότι συμμετείχε «ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ κ. Παλημέρης Διονύσης». Κατόπιν αυτών το ΔΣ δηλώνει ότι:

  1. Το ΔΣ εκπροσωπείται νόμιμα από το Προεδρείο του και τα μέλη του ΔΣ του στα οποία δε συμπεριλαμβάνεται ο κ. Παλημέρης καθώς έχει καταθέσει δήλωση παραίτησης.
  2. Η ΕΛΜΕ ουδέποτε καλέστηκε σε συνάντηση με την κ. Υφυπουργό και ουδέποτε αποφάσισε να εκπροσωπηθεί σε αυτήν.
  3. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπήσει την ΕΛΜΕ, ούτε μέλος του ΔΣ της αν δεν υπάρχει προηγούμενη σχετική απόφαση.

Κατόπιν αυτών καλούμε:

  • τον Διευθυντή Εκπαίδευσης να ανακαλέσει τα περί συμμετοχής της ΕΛΜΕ και να διορθώσει με νέα ανακοίνωση που πρέπει να προωθηθεί αντίστοιχα όπως η προηγούμενη
  • τον Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Ελευσίνας κ. Παλημέρη να διευκρινίσει με αντίστοιχο τρόπο, ότι στο βαθμό που συμμετείχε σε οποιαδήποτε σχετική συνάντηση, αυτό δεν έγινε με την ιδιότητα του «εκπροσώπου της ΕΛΜΕ».

Σε μορφή pdf:

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ

Δ.Τ. ΔΔΕ Δυτ.Αττ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password