Διαγωνισμοί για 286 µόνιµους σε τέσσερα υπουργεία

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” – ΣΟΦΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

Με πρόσφατες αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης καθορίζονται ο αριθμός και οι ειδικότητες σε έξι νέους διαγωνισμούς για τα άτομα που προστατεύονται από το ν. 2643/1 998. Πιο αναλυτικά, μέχρι στιγμής έχουν δρομολογηθεί οι παρακάτω διαγωνισμοί:

I Εξήντα επτά (67) θέσεις µόνιµου προσωπικού στις Περιφερειακές  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη θα είναι: ΠΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Οικονοµικού Διοικητικού.

I Είκοσι επτά (27) θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Μηχανικοί (Πολιτικοί, Χημικοί, Αγρονόμοι Τοπογράφοι), ΠΕ Διοικητικού Οικονοµικού (για κατόχους πτυχίου Νοµικής).

I Δεκατρείς (1 3) θέσεις στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). Σύµφωνα µε πληροφορίες οι περισσότερες θέσεις αφορούν σε προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας ∆Ε Διοικητικών Γραμματέων.

I Πενήντα πέντε (55) θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ∆ε Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Οικονοµικού Διοικητικού, ΠΕ Πληροφορικής κ.ά.

I Ενός (1 ) Μόνιμου εξ Εφεδρείας Αξιωματικού στο Γενικό Επιτελείο

I Εκατόν είκοσι τρεις (1 23) θέσεις στο υπουργείο Οικονοµικών. Σύµφωνα µε πληροφορίες οι θέσεις που θα καλυφθούν θα αφορούν αποκλειστικά στην ειδικότητα ΠΕ Δημοσιονομικών.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password