3η από το τέλος η Κεραμέως σε δημοσκόπηση 9.000 χρηστών του  Facebook!

Δημοσκόπηση περίπου εννέα χιλιάδων πολιτών διενήργησε το ΘΕΜΑ Radio 104.6 για να μετρήσει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές ψήφους για τα στελέχη και μέλη της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη.

Στη δημοσκόπηση αυτή η κυρία Κεραμέως ήρθε 3η από το τέλος (16η)λόγω των χειρισμών της στην εκπαίδευση το προηγούμενο διάστημα αλλά και μέσα στην Πανδημία.

 Η κ. Κεραμέως “πληρώνει” τις κόντρες της με τους εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας για το στήσιμο και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και το άνοιγμα των σχολείων με όλους τους μαθητές στις τάξεις και με μόνο προστατευτικό μέτρο τις μάσκες η κ. Κεραμέως δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα με τις εκατοντάδες καταλήψεις σχολικών μονάδων. 

Τα λίγα κρούσματα στα σχολεία και οι χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών για πρώτη φορά τόσο νωρίς, δεν κατόρθωσαν να δώσουν στην κ. Κεραμέως τους πόντους αυτούς που θα την έφταναν ψηλά Σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Τελευταίο της χαρτί είναι αυτό των μεταρρυθμίσεων με την επιλογή της να νομοθετήσει την διενέργεια  των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια ημέρα Σάββατο και με ηλεκτρονική ψηφοφορία ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια γινόταν καθημερινή με συνδικαλιστική  άδεια των συμμετεχόντων. Μένει να δούμε την επόμενη δημοσκόπηση.

Η σειρά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση:

 1. Νίκος Παναγιωτόπουλος
 2.  Άδωνις Γεωργιάδης
 3.  Κυριάκος Πιερρακάκης
 4.   Νίκος Δένδιας
 5.   Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 
 6.  Κώστας Τσιάρας
 7.  Κωστής Χατζιδάκις
 8.  Λίνα Μενδώνη
 9. Χάρης Θεοχάρης
 10.  Χρήστος Σταϊκούρας
 11.  Βασίλης Κικίλιας
 12.  Γιάννης Βρούτσης
 13.  Κώστας Καραμανλής
 14.  Μάκης Βορίδης
 15.  Γιάννης Πλακιωτάκης
 16.  Νίκη Κεραμέως
 17. Γιώργος Γεραπετρίτης
 18. Τάκης Θεοδωρικάκος
 19.  Νότης Μηταράκης 

Γράφει ο μαυροπινακάκιας

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password