Όταν δεν μιλάει ο Τσιόδρας!

Γιατί έγινε αναχωρητής ο κ. Τσιόδρας; Γιατί έφυγε από το προσκήνιο;

Κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό στην πολιτική και στον δημόσιο βίο μιας χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη  της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, ο Ακαδημαικός και ειδικός λοιμωξιολόγος  (και τώρα παραγκωνισμένος) κ. Τσιόδρας διαφώνησε και σχεδόν το σύνολο της επιτροπής συμφώνησε μαζί του για δύο κυβερνητικές επιλογές που αφορούν τα Σχολεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 Όσον αφορά τα Σχολεία είχε εκφράσει από την αρχή τις επιφυλάξεις του σχετικά με τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις και το μοναδικό μέτρο προστασίας πού ήταν οι μάσκες!

Ο κύριος Τσιόδρας μιλούσε από την αρχή για την τήρηση αποστάσεων μέσα και έξω από τις τάξεις και ζητούσε να επιβληθεί το όριο των 15 μαθητών ανά τμήμα όπως αυτό είχε εφαρμοστεί στην επανέναρξη των σχολείων την περασμένη Άνοιξη με την εκ περιτροπής λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Κάτι αντίστοιχο πρότεινε ο κ. Τσιόδρας και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ζητώντας να εφαρμοστεί παντού η κάλυψη μόνο του 50% των Μέσων αυτών από τους πολίτες. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η πληρότητα αυτή (50%) εξασφαλίζει και την μεγαλύτερη ασφάλεια για τους χρήστες των Μέσων.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η επιλογή αυτή ήταν για καθαρά οικονομικούς λόγους. Πότε όμως θα μιλήσει ο κ. Τσιόδρας; Μήπως μετά θα είναι αργά;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password