Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Πέρασαν περίπου 21 μέρες μέχρι οι υπεύθυνοι των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας να ξεκινήσουν όλες αυτές τις διαδικασίες που έπρεπε όλο το προηγούμενο διάστημα να έχουν κάνει για τη δημιουργία μασκών για την εκπαιδευτική κοινότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των ηλικιών  και τάξεων.

Μετά το μεγάλο φιάσκο με τις υπερμεγέθεις μάσκες που μοιράστηκαν σε μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων κατόρθωσε την περασμένη εβδομάδα το Υπουργείο Υγείας  να βάλει τις υπηρεσίες του να στείλουν  τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές στην ΚΕΔΕ για τις μάσκες λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ηλικίες  των μαθητών.

Έπρεπε να χαθεί όλος αυτός ο χρόνος από το άνοιγμα των σχολείων (14 Σεπτεμβρίου) μέχρι σήμερα και να υπάρξουν τόσες αλληλοκατηγορίες και “ξεκατινιάσματα” στα Μέσα Επικοινωνίας μεταξύ υπουργών ώστε να φτάσουμε την περασμένη εβδομάδα και να σταλούν από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας οι σωστές προδιαγραφές για τη δημιουργία των μασκών σε μαθητές.

Κρίμα για τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε και για τον πολιτικό λόγο που δαπανήθηκε για να κατηγορεί ο κ.  Κικίλιας την κ. Κεραμέως, αυτή με τη σειρά της τον κ. Θεοδωρικάκο και όλοι μαζί τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password