Υποτροφίες για μαθητές/τριες από την Κωνσταντινούπολη

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για υποτροφίες μαθητών/τριών Κωνσταντινουπολίτικης καταγωγής

Σας αποστέλλουμε συνημμένη πρόσκληση της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών για υποβολή υποψηφιοτήτων μαθητών/τριών των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου που κατάγονται αποκλειστικά από την Κωνσταντινούπολη (2ης και 3ης γενιάς εκπατρισμένοι Κωνσταντινουπολίτες), στο πλαίσιο υποστήριξης της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και παρακαλούμε να τη διαβιβάσετε στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σας. Επισημαίνεται ότι οι τελειόφοιτοι μαθητές/τριες που έλαβαν πέρυσι υποτροφία ή είχαν υποβάλει αίτηση πρέπει να υποβάλουν ξανά υποψηφιότητα.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου θα υποβληθεί το συνημμένο έντυπο αίτησης, είναι nnap@otenet.gr με την ένδειξη «Υποτροφίες Μαθητών ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.».

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Τηλέφωνο:

Email:

Διεύθυνση οικίας:

Λύκειο φοίτησης:

Ποιοί γονείς κατάγονται από την Κων/λη:

Επιστήμη και οι λόγοι που επιθυμεί να σπουδάσει :

Βαθμοί στα μαθήματα του προηγούμενου έτους (παρακαλούμε την υποβολή των βαθμών με πιστοποιητικό του σχολείου για το προηγούμενο έτος σπουδών):

Λόγοι που θέλετε να δηλώσετε για το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης:

Έχετε υποβάλει πέρσι αίτηση για το ίδιο πρόγραμμα : Ναι                  Όχι

Η εγκύκλιος

Το έντυπο υποβολής

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password