Εφαρμογή της Google: Έργα τέχνης σε selfie

Ένα νέο προϊόν παρουσιάζει Google μέσα από την εφαρμογή της Google Arts and culture.

Πρόκειται για το art filter μέσα από το οποίο μπορείτε να μεταφερθείτε πίσω στο χρόνο ή να γίνετε εσείς το έργο θαυμάζετε ή να δοκιμάσετε να ντυθείτε με εμβληματικά αντικείμενα που φυλάσσονται σε μουσεία.

Η Google δημιούργησε 5 φίλτρα τρισδιάστατων μοντέλων επαυξημένης πραγματικότητας βασισμένα σε όλους τους πίνακες Αντικείμενα και εξαρτήματα από όλο τον κόσμο

Κάθε φίλτρο σχεδιάστηκε προσεκτικά ώστε να επεξεργάζεστε τα κειμήλια από κάθε γωνία, σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, πριν δοκιμάσετε τα φίλτρα, θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του κάθε έργου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, «προκειμένου να επιλέξουμε το πώς θα υλοποιήσουμε αυτή τη νέα λειτουργία για όλους, έχοντας στο επίκεντρο την ασφάλεια, το κοινωνικό όφελος, την ιδιωτικότητα και την επιστημονική ακρίβεια, βασιστήκαμε στις Αρχές Τεχνητής Νοημοσύνης της Google. Το Art Filter εφαρμόζει επεξεργασία εικόνων μέσω Μηχανικής Μάθησης, διότι, για να υλοποιηθεί μια τέτοια λειτουργία, απαιτείται σωστή ταύτιση του ψηφιακού κόσμου με τον πραγματικό.

Με αυτόν τον τρόπο, τα αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν ομαλά και με ακρίβεια πάνω στο κεφάλι σας ή ακόμα και να προσαρμοστούν στην έκφραση του προσώπου σας. To Art Filter -όπως και το διάσημο Art Selfie – λειτουργεί αποκλειστικά εντός της συσκευής σας. Σ’ αυτή την περίπτωση, τα βίντεο και οι φωτογραφίες σας δεν αποθηκεύονται, παρά μόνο αν επιλέξετε εσείς να αποθηκευτούν ή να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. 

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τη δωρεάν εφαρμογή Google Arts & Culture για Android ή iOS και πατήστε την κάμερα με το ουράνιο τόξο στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. 

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password