Τοποθέτηση απο τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ για τις καταλήψεις και το ΥΠΑΙΘ | Θ.Τσούχλος

Τοποθέτηση απο τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ.Τσούχλο  στα Παραπολιτικά 90,1 αναφορικά με την συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας για τις καταλήψεις. 

«Είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση ελπίζουμε να είναι παρούσα και η κα υπουργός. Ορίστηκε η ώρα, στις 5 το απόγευμα απλά δηλώνουμε ότι θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της υπουργού», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση της ΟΛΜΕ με την υπουργό Παιδείας.

Η κ. Ζαχαράκη είναι μια αξιόλογη συνάδελφος και υφυπουργός αλλά τα θέματα είναι τόσο σοβαρά που θα πρέπει να είναι παρούσα και η κ. Ζαχαράκη και η κ. Κεραμέως», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο κ. Τσούχλος ανέφερε ότι «στέλνουμε μήνυμα στην υπουργό ότι πρέπει να είναι εκεί, είναι επιβεβλημένη η παρουσία της αν δεν είναι, είναι μια πολιτική της επιλογή να μην είναι». «Αν δεν μπορεί καλύτερα είναι να αλλάξει την ημέρα και να μας δει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

«Υπάρχουν κάποιες κινητοποιήσεις και την Παρασκευή θα υπάρξουν κάποιες κινητοποιήσεις των μαθητών, πιθανότατα θα γίνει ένα πανμαθητικό–πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο υπουργείο αυτή τη φορά. Είναι τα πράγματα ρέοντα», τόνισε.

 

 

Πηγή: parapolitika.gr 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password