Για το θέμα των μαθητικών καταλήψεων | ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Τάνιας Καραγιάννη, για το θέμα των μαθητικών καταλήψεων

“Λύση είναι ο διάλογος και η άμεση λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας στα σχολεία”, διαμηνύει σε on camera δήλωσή της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη. “Όχι ο εκφοβισμός και η όξυνση της αντιπαράθεσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς”, επισημαίνει χαρακτηριστικά, ασκώντας κριτική ότι “η συλλογική αποβολή μαθητών από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και ρίχνει λάδι στη φωτιά”.

“Η κα Κεραμέως, αντί να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της που έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία, καταφεύγει σε παρανομίες και προσπαθεί να μετατρέψει σε καταδότες τους εκπαιδευτικούς, που εύλογα αντιδρούν”, υπογραμμίζει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
“Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες κατασυκοφάντησης και διαστρέβλωσης, χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να διεκδικούν το αυτονόητο:
Ασφάλεια και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Δηλαδή λιγότερους μαθητές ανά τάξη, περισσότερους εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία εν μέσω πανδημίας.
Η κα Κεραμέως, αντί να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη της που έχουν αφήσει ανοχύρωτα τα σχολεία, καταφεύγει σε παρανομίες και προσπαθεί να μετατρέψει σε καταδότες τους εκπαιδευτικούς, που εύλογα αντιδρούν.
Η συλλογική αποβολή μαθητών από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση είναι παράνομη, αντισυνταγματική και ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Λύση είναι ο διάλογος και η άμεση λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας στα σχολεία.
Όχι ο εκφοβισμός και η όξυνση της αντιπαράθεσης με μαθητές και εκπαιδευτικούς”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password