Διεργασίες ΟΝΝΕΔ και ΚΝΕ για σταμάτημα των καταλήψεων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ mathe.gr

Με πρωτοβουλία των οργανώσεων των νεολαιών ΟΝΝΕΔ και ΚΝΕ έγινε προσπάθεια το προηγούμενο διάστημα να εκτονωθεί η κατάσταση στα σχολεία και τις καταλήψεις.

Πληροφορίες του mathe.gr από τα δύο επιτελεία αναφέρουν ότι οι προσπάθειες αυτές των νεολαιών των δύο κομμάτων έφτασαν μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και το ΚΚΕ για να βρεθεί κοινός τόπος στην προσπάθεια εκτόνωσης τις κρίσης και μείωσης του αριθμού των καταλήψεων των σχολικών μονάδων.

Παράλληλα χθες βράδυ με ανακοινώσεις τους η ΕΠΕΚΕ παιδείας ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε δίκαιες τις καταλήψεις «…δίκαιες κινητοποιήσεις του μαθητικού κινήματος… » και έκανε μια μεγάλη επίθεση στην Υπουργό Παιδείας, προσθέτοντας ότι “με δήλωσή της που μοίρασε στον τύπο ενημερώνει ότι… διατάσσει εντός της ημέρας τους διευθυντές των σχολείων να καταρτίσουν πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης που θα εφαρμοστεί από αύριο (!) και ‘τιμωρεί’ (τουλάχιστον, σίγουρα έτσι φαντάζεται) εκπαιδευτικούς και μαθητές με μαθήματα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η νεολαία του ΚΚΕ με ανακοίνωση της και αυτή είπε: «… Το δίκιο των μαθητών έχει κριθεί!»  Και κάλεσε όλους τους μαθητές «Αύριο (σήμερα), στα μαθητικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, να δώσουν την απάντησή τους!»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password