Η εκπαίδευση δεν θα γίνει το παιχνιδάκι εντυπώσεων της κας Κεραμέως | Γ ΕΛΜΕ

Οι μαθητ(ρι)ες καταλαμβάνουν τα σχολεία τους απαιτώντας από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της γιατην προστασία της δημόσιας υγείας και η κα Υπουργός κωφεύει στα δίκαια αιτήματά τους και εξαγγέλλει τιμωρητικά και εκδικητικά μέτρα.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο σπασίματος των μαθητικών καταλήψεων!

Δηλώνουμε ότι θα υπερασπίσουμε με όλη μας την ψυχή την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Θα παράσχουμε τις υπηρεσίες μας στα ανοιχτά και ασφαλή σχολεία και δεν θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους μαθητές μας και τα αιτήματά τους.

Καμία τηλεκπαίδευση σε υπό κατάληψη σχολεία!

Η κα Κεραμέως ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους της και προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον των παιδιών της. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εξοργίζει τους μαθητές και τις μαθήτριες και να τονώνει την αγωνιστικότητά τους.

Οι χαμένες ώρες των καταλήψεων, (πολύ λιγότερες σε κάθε περίπτωση από τις χαμένες ώρες λόγω ελλείψεων 20.000 εκπαιδευτικών), θα αναπληρωθούν με τον τρόπο που θα επιλέξει ο σύλλογος διδασκόντων κάθε σχολείου με παιδαγωγικά κριτήρια, όπως ορίζει ο νόμος,και επ’ ουδενί δεν θα γίνουν ανεκτά ανακοινωθέντα απειλητικά και τιμωρητικά περί κατάργησης γιορτών, αργιώνκαι σχολικών δραστηριοτήτων.

Απαιτούμε από ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ να πάρουν θέση και να καλέσουν τους συναδέλφους σε ανυπακοή. Σε οποιοδήποτε εντέλλεσθαι διευθυντών, να κηρυχθεί απεργία – αποχή από την τηλεκπαίδευση εν μέσω καταλήψεων.

 

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ,

ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 1Η ΟΚΤΩΒΡΗ

στο ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 12:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας 11-2

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password