Σε σχολεία της Τρίπολης η Υπουργός

ΠΗΓΗ: https://www.kalimera-arkadia.gr/

Επίσκεψη στην πόλη της Τρίπολης πραγματοποίησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Αρχικά, την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης στο Δημαρχείο, όπου έγινε μια σύντομη σύσκεψη.

Ακολούθως, πήγε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο της πόλης.

Σε δηλώσεις της τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι στην Τρίπολη. Επισκεφθήκαμε το 5ο Δημοτικό Σχολείο, ένα υπέροχο σχολείο. Βλέπεις κανείς και από το πώς είναι διαμορφωμένοι οι χώροι, το μεράκι των δασκάλων. Έχει ξεκινήσει μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά. Έχουμε καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες σε δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας είναι η συνήθης προετοιμασία για το άνοιγμα το σχολείων, ήταν στοίχημα να ξεκινήσουν όλα πιο νωρίς και να είναι έτοιμα. Έχουν προχωρήσει προσλήψεις. ταυτόχρονα έχει γίνει μια προετοιμασία με την επιτροπή ειδικών επιστημόνων για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Με χαρά, διαπίστωσα και εδώ ότι τα παιδιά μας έχουν εξοικειωθεί με τα μέτρα, μίλησα με μαθητές. Στην αρχή ήταν δύσκολο, μετά το συνήθισαν. Η μάσκα αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο σημαντικό για να προστατευθούμε.

Υπάρχουν αποστάσεις στις αίθουσες, όλα αυτά έχουν συζητηθεί με την επιτροπή επιστημόνων. Όταν κανείς φορά μάσκα, περιορίζεται πάρα πολύ οι πιθανότητες να μεταφερθεί οποιοδήποτε ιός.

Τα σχολεία έχουν οργανωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και εδώ είμαστε να βελτιώνουμε και να επικαιροποιούμε διαρκώς τους κανόνες. Είναι μια διαρκής διαδικασία.»

Όλο το άρθρο εδώ: https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/119394-i-ypourgos-paideias-stin-tripoli-kamia-apofasi-gia-ti-nosileftiki-to-pio-simantiko-meso-prostasias-i-maska.html

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password