ΜέΡΑ25: “Οι μαθητές δεν αντιδρούν στη χρήση της μάσκας αλλά στα όσα δεν κάνει η Κυβέρνηση”

“Οι μαθητές δεν αντιδρούν στη χρήση της μάσκας στα σχολεία αλλά στα κενά εκπαιδευτικών και υπαλλήλων καθαρισμού, στις υπεράριθμες τάξεις των 25 και 30 μαθητών, στην έλλειψη πραγματικών μέσων προστασίας και απολυμάνσεων των σχολικών εγκαταστάσεων.”

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει κινητοποιήσεις μαθητών, εξαπολύει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κριθαρίδης, το κύμα κινητοποιήσεων και καταλήψεων των μαθητών της χώρας προσπαθεί η Κυβέρνηση μαζί με τα συστημικά μέσα, να το παρουσιάσουν ως αντίδραση στις μάσκες και μη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας. Στην πραγματικότητα όμως οι μαθητές διεκδικούν όλα όσα η Κυβέρνηση δεν έκανε τους προηγούμενους 6 μήνες, καταφεύγοντας απλώς στη μάσκα ως πανάκεια.
Τέλος στη δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι “καλό θα ήταν τόσο τα μέσα ενημέρωσης, όσο και οι εισαγγελείς να είναι πιο προσεχτικοί και η Κυβέρνηση να μην καταφεύγει στα όσα αποκρουστικά είδαν το φως της δημοσιότητας με τις προληπτικές προσαγωγές μαθητών στο Κερατσίνι και την Κρήτη, γιατί ο αυταρχισμός της εδώ δεν θα περάσει.”

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password