Ολοκλήρωση των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ 2020- Τέλη Οκτωβρίου τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος Οκτωβρίου, μετά την ολοκλήρωση της διόρθωσης και βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων του Θεωρητικού Μέρους των Εξετάσεων.

Την ολοκλήρωση των εξετάσεων Πιστοποίησης  Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ 2020, ανακοίνωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, Ιωάννα Λυτρίβη, τονίζοντας τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες κάτω από τι οποίες  διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν οι εξετάσεις , με απόλυτη προτεραιότητα τη μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια όλων των υποψηφίων και των συντελεστών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού Covid – 19.

Οι Εξετάσεις Πιστοποίησης, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 10.805 υποψήφιοι, διεξήχθησαν πανελλαδικά σε δύο φάσεις: Α Φάση από 13 έως και 16 Ιουλίου 2020 και Β Φάση στις 27, 28, 29 και 31 Αυγούστου και 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή των Δημοσίων ΙΕΚ της χώρας που λειτούργησαν ως Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους, σε 12 Περιφέρειες. Συνολικά, συμμετείχαν 16 Κεντρικές Δομές, ως Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και 40 Δομές (συμπεριλαμβανομένων των Παραρτημάτων) ως Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους.

Συνολικά, εξετάστηκαν 184 ειδικότητες στο Θεωρητικό Μέρος και 180 ειδικότητες στο Πρακτικό Μέρος.

Η γεωγραφική κατανομή των υποψηφίων, στο Θεωρητικό Μέρος, στην Α και Β Φάση, αντίστοιχα, αποτυπώνεται ως εξής:

Ως προς τις ειδικότητες, αυτές που συγκέντρωσαν την προτίμηση του μεγαλύτερου αριθμού υποψηφίων, είναι οι παρακάτω:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password